Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
PA JE L MOGUĆE JEBENO DA CSKA PRIMI 2 GOLA U DVA MINUTA JEBEMTI SUNCE KRVAVO PA MENE NEKO DEBELO JEBE OVDE.
Aukurac, moraju ovde stvari da se menjaju iz korena, vidim ja.
EDIT: Burazer marokanac Oussama Tannane iz St. Etienna je dobio 2 žuta pa Etienne ima igrača manje, a pogađate igrao sam 2.
Kockari su najgori šljam ovog društva.
Gadite mi se.
Dva dana nisam tiket odigrao, lečim se.
Možete me zvati posle lečki aleksandarkg xd
Drugari igrao sam kladionicu danas i bio sam povlascen fortunom
http://i.imgur.com/2YSfgtn.jpg
Moj dinarski racun se obradovao, puno srece vam zelim svima
Па што нам не напишеш раније шта планираш да играш, да испратимо, да узмемо и ми који динар...
Ај пробаам ово за вечерас:
http://image.prntscr.com/image/9683a2443cb04449a8864fb0090cf5f5.png
2 razloga Stec
1. Ne zelim da neko gubi novac zbog mene, nekad se i promasi jer je fudbal cista fortuna osim u slucaju Zvezde, tu je Terzic-Covic-Vucic u pitanju
2. Ne planiram da igram. U datom trenutku se nadjem sam kuci ili slicno, sednem za kucevni kompjuter da vidim sta ima i odigram sta je prvo na rasporedu, prvih par utakmica. Uvek tako radim, pa nema vremena da stavljam ovde niti bi kome pomoglo
Svaka čast.
Bravo, bravo. Ako je tvoj jos jednom bravo.
Inace poslednja 3 dana ti se desava da sednes za kucevni kad si sam kod kuce xd
Danas zena sa svastikom lunjala, juce isto, pre neki dan valjda dete bilo na odbojci... Namesti se vremena ponekad.
inace puno srece vam svima zelim
Овако нешто:
Рома : Болоња 1&ГГ (2,00)
Prerealan dan.
Juve
Milan
Real 1 i 3 plus
Liv
Utd
A jebate
lester majmun.... daj gol
A jebem ti fjorentino sve zivo i mrtvo sto imas u familiji
Nervni slom sam doziveo sada ozb
Pola Barselone razbija Real.
Kako to misliš kako to misliš
Misli na košarku.
Barselona bez Navara, Doelmana, Klavera, Ribasa, Lavala. Tomić dominira...