Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Metjuz više od 12,5
planetwin
Eh, nije ni prva četvrtina završena, a već prva razočaranja... :/
Vajtsajd ubi ove nesrecnike
Laku noc vam svima zelim, srecan cu utonuti u san jer cu se probuditi sa 11 miliona vise na mocartovom racunu ln pusa kis kis
san antoniu ne igraju parker i oldridž, odmor.
E kurac kad je odlucio njiu dvojicu da odmara, a trebao gasol da ima smanjene minute, ovako presao granici za kos jbg, nadam se da se pogresno stavili mladjeg burazera i prosli tiket ;p
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2667#post_3638255
Hahah lecki doktore tek sad vidim ovo
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2667#post_3638266
I brao gvoz opet tvoj tip prelazi lagano
Niko nista pogodio nije serem nam se u tikete, moja perjanica od 11 miliona pala na 4 :(
A najsigurniji mi bili Bil i Furnije, i došli su, ovaj Bil imao 42 poena, ali malo mi bilo njih dvojica, nisam hteo da se zalećem veče pred ligu šampiona. No novo kolo, nova sreća.
Novo kolo novo pusenje kurca jebes ovo izgrmecu ls tu sam doktor. Dr mr ps
Bravo Gianis, na granici od 21.5 mogao si imati 21 nabijem te na kurac.
Od drugog tiketa sam digao ruke instant, jebeni Vol i ja još veći retard koji ga stavljam na tiket.
Boston 1G + 51.5, mene prodalo je.
Serhio Rodrigez bio 7,5 prešao plus šutiranjem 4-4, bravo Ćaćo, crnci mu ne daju lopte ali on to rešava!
Rodrigeza sam prosao, ovi ostali su pedercine
Шта сте утихнули?
Леверкузен 2
Монако 2-3
Лион 2&3+
Дортмунд 2+прво
Јуве х2
Реал 2
Лестер 3+
Порто 0-2
ovo nista nece docji jebeno, jer svi igraju lyon 2 i real 2 il i neke nadrkane kombinacije 2i2+ i sl...ja ne pratim fudbal toliko i ne igram ali sad bih igrao i po kvotama mi se cini da ce veceras svi da ga puse
Узми паре Изи кад су буквално на поклон, не буди наиван
sta da odigram lion i real jel moze 2u2 i 2+
Real vrv može.
Pogani su parovi večeras
Апсолутно.
Мада сам ја пичкица и драже ми је само 2 да ставим, да не бијем главу кад на крају Реал да гол у 88. за 0:1...
Dortmund 1&3+
Monako 1x
Real 2
Kopenhagen 1x
Lion 2