Кладионица

1. Монако 1Х
    Дортмунд 1-1&3+
    Реал ГГ
    Копенхаген 1Х
    Лестер ГГ
    Лион 2&2+
    Севиља 1Х

2. blokirane neteller i skrill kartice od 25. novembra u srbiji...jebem te boze, jebem ti zemlju prokletu jebem ti jebenu rupcagu..

3. Danas klasika samo:

Real 2
    Lion 2
    Lester 1
    Dortmund 1-1i3-6
    Juventus x2i0-3

Dobro, malo sam zasrao s poslednja dva para, ali privukla me kvota na ovu kombinaciju na dortmund - 2 okruglo, a juventus ako primi dva onda jebi ga u dupe.

Još mi je zapalo za oko kopenhagen ggi2-3, monako ggi2-3, dortmund 1-1i3-5 (kvota 2.4 mislim) al' nisam hteo da jedem neka velika govna sad, čekam EL.

4. a sta ti znaci entropay pseto kad nemas plasticnu karticu

5. Koju utakmicu da gledam, je l' ima neka da se kolju za prolaz?

6. Kao prvo mozes da je porucis za 10 dolara a kao drugo i ne treba ti kad ti daju sliku virtuelne kartice koju mozes da odstampas i eto kartice

7. Koju utakmicu da gledam, je l' ima neka da se kolju za prolaz?

Real Sporting će biti klanja, već izgleda dobro... Plus Sporting po meni mnogo zajebaniji ove sezone nego što bi ova 3 boda koja imaju rekla.

EDIT: Plus u teoriji ako sad Sporting dobije a Real pukne od Dortmunda u sljedećem kolu može se se desiti da Real ispane a Sporting prođe.

8. Legija je fudbalska verzija bauštela

9. U dortmundu ce 1-1 i 3+ uci u prvom ;-)

10. Haha dugo je trajalo

11. Coa tesko da pogodi poslednje dve a? Xd

12. izijeme odakle ti ovo za skril i neteler? propast jebeni ako je istina

13. Pada u prvom poluvremenu :) Au Prijo, Prijo, malo su ti šest komada

14. 3:1 ok pozz i svako dobro do četvrtka.

15. Smejao sam se na 2:1 je sam hteo malo da te sprdam...sad mi žao, može da dođe 7+....i u prvom xD

16. A najjace sto sam i ja odigrao isto sto i coa hahahaha majko sveta jos gore sam od njega odigrao cekaj da printujem (zab sam da sam igrao tiket uopste sinoc oko 2 sam ga pravio xd)

17. coa tacno te treba jebati jer ogranicavas golove na dortmund protiv legije jebene

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.