Кладионица

1. неук сам ја за нба баш. слабо и пратим. а нешто ми се не да ни да гледам кад спортклуб случајно узме да преноси нешто ових дана.

2. bruklin-boston 2
    detroit-majami više od 188,5

3. Haha el me jebeš, Armine, sa fona sam? Imam na jednom tiketu Ljubav, Ajzeu, Furnijea pluseve i Memfis dvojku.

4. 8 sve ti jebem ode karijev rekord

5. ma daj beži sa tim američkim rekordima, ko je dao najviše trojki u prvih šest minuta prve četvrtine u gostima

6. redovno pročitam nešto ovako

Pol Džordž je postao sedmi najbrži igrač da stigne do 8000 poena 2900 skokova i 1200 asistencija bravo pol

7. E ljudi, kačio sam već, ima negde na roto-u defense vs position, kako svaki tim brani svaku poziciju, zato sam i stavio Ljubav, jer Portland brani krilne centre uspešno kao što bombaš brani teoriju da Partizan igra u krovnom takmičenju, što će reći kao kurac. Tako da se isplati pogledati.

8. zanimljivo, baciću pogled

9. lik je upravo ubacio 30 poena za 10 minuta prve cetvrtine, od cega 8 trojki

10. i dalje je kurac od igrača

11. AAAA jebote sta je ovo!!

12. 34 al jeste kurton glupi haha

13. a jeste izvalili veliki hrvatski derbi večeras orlando feniks, rudež i hezonja protiv bendera

14. svi ukupno će dati 3 poena

15. Naš sajt sa sažetim statistikama, linkovima ka povredama, petorkama...

http://nbaknights.com/nba-igraci-granice/

Kompletna statistika timova i igrača...

http://www.hoopsstats.com/basketball/fantasy/nba/teamstats/17/1/diffeff

16. Oce li me pojebati mladji gasol izgleda da oce

17. Ajde plamli daj jos jedan da jedan tiket zazeleni lakse posle ide sve

Edit: dao ga plamli vec, plamli faca najveca poslednjih 5 kola prelazi svojih 8,5 poena a i kladze face sto mu ne dizu granicu. Valjda sto uvek dodje do 10 ili maks 11 pa mu prosek i dalje 9 lol al on mi je prvi fiks uvek.

18. inače u ligu je ušao i treći plamli, Maršal, za Njujork, najverovatnije se neće dugo zadržati ako se već nije vratio u NBDL ligu al eto

19. Mjeson, Majls, Maršal

Kakvi seljaci roditelji sa ovim fazonom imenovanja da su srbi zvali bi se Milan, Mitar i Miloš

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.