Кладионица

1. Brt ja znam samo ovog iz portlanda i gotivim momka vizljastog

2. ima u milvokiju Majls i taj Maršal iz razvojne lige i sad Njujork

3. Brt pre je lovernj propo ovaj lik, lovernj sav rosav ko da se ljubio sa veprinom

4. Ajde oldridz napamprci jos tih 5 nemoj jesti govna sada. Mejmun 0 od 3 poslednja tri suta

5. Jedan sam prosao, na jednom cekam oldridza, na jednom gasola marka a na jednom ce me baciti lilard minus sva je prilika(ne bi me cudilo da me baca dok ovo pisem ali bez tebe ne moguuuu da diseeeeeeem xd)

6. jebem ti lolo klivlend 112 poena nije još kraj treće

7. Pa pretrpavaju se zato ce i uci u plus ovaj pederko

8. Hahah ps meni udaris kontru i ulazi bez problema, pametno

9. Hahahah nisam ni video da si igrao nesto arm tj nisam nicije predloge gledao odlucio sam da nicije predloge ne gledam i da ne ratmisljam uopste

10. Evo ga lilard na 30 majku li mu jebem a vezan mi sa parkerom minus, to je kao kuca cementirano

11. Oldriz na 18 pa ajde majku li ti jebem da ti jebem nemoj da me karas

A gasol ima 17, mrzim ovo sto im fali po kos usta ih jebem odmah mislim da za kos padam

12. Pa meni 2 glavna tipa bila njih dvojica koji sam strucnjak haha, a bogamj i vajtsajd i ibaka su odlicni, pa da sam nalupao vise bih pogodio ave ti jebem

13. Upravo i tvrdim da je najbolje kad se nalupa

Evo ga oldridz bravo medeni moj ajmo gasole teraj se/me u plus

14. Evo ga i gasol jebi karaj prdi

Pazi imao sam gasola, plamlija, oldridza, hauarda lava plus i parkera, sarica i lilarda minus i da sam odigrao to sve na sto dinara popusio bi kurac ovako na sarica i hauarda prosao, oldridza i plamlija prosao, gasola i lava prosao i puko na parkera i lilarda minus(lilarde jebem ti mater eto) svidja mi se ovaj sistem forsiracu ovo neko vreme da vidim dal je user ili sljaka

15. Pazi, na dva igraca je 3,4 kvota sto znaci da je korektno po 3 tiketa igrati. Ili 6, 9...

Od tri ubodes jedan i u plusu si jbg a ako od 6 igraca ne pogodis dva onda se jebi u dupe nemoj ni da igras jbg. 3 tiketa po 500 kinti je soma ipo ulaz a ako pogodis jedan izlaz je soma i sedamsto

16. dobro pseto brt nisi izmislio raspodelu rizika lolo

17. STA SI TI POGODIO NOCAS??

18. vučevića, coa kg noob

19. deluje dobro i ovaj boston dvojka detroit plus, mada može to i da se padne još uvek sa nekim lijepim naletom bruklin mrežica ili četvrtinom od 32 poena

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.