Кладионица

1. Imam jos dva sa igracima sad ce da pocnu al videcu ujutru sta sam uradio radim prvu jebem ti, a ovaj sa tekmama sto sam gadjao je 99 posto pao mada sam djagao kvote preko 2

2. A boston i detroit ti dolaze sto posto ne znam.sta imas pored toga jos

3. Nije sto posto, pogotovu detroit. Rešena je tekma i sad igraju debili tu može ladno da bude četvrtina 35 poena iako mi treba samo moćnih 39. Nemam više ništa

4. pa kolko ćeš da spavaš

5. mada ovom majamiju nema neke razlike između prve petorke i garbidž tajm petorke

6. evo i bobija, ajde bobi daj neki koš

7. ušao je i izvesni gospodin DARUN Hilard i zasad je uspeo dva puta da izađe van terena posle skoro punih napada

bravo darun

8. jedva sam prošao, bobi je igrao tri minuta omašio tri šuta, riport za patriote

9. Билбао 1&2+
    Аз х2&2+
    Интер х2&0-3
    Гент 1х
    ------------------------------
    Баскет

Пао 1
    Оли 1
    Фенер 2
    Барса 2
    Систем неки

Хапоел Интер
    2-2
    Х-2

Шалке Ница
    1-Х
    2-Х

Гент Брага
    Х&2+
    Х-1

А у фиксу:
    Билбао Сасуоло 1
    Пао Дарушафака 1
    Армани Фенер 2
    Цирих Виљареал Х
    Сент Етјен Мајнц Х
    Аустрија Астра Х
    Шалке Ница Х
    Либерец Карабах Х

4+5/5

10. au krv ti jebem mora tupavi Memfis u produžetak, a lagano Toronto 2.5, ode mi pola života

11. Svaki jebeni put kad odigram igraca, hendikep ili ukupno poena, uvek je na poen dva od granice.
    http://image.prntscr.com/image/5c0e0db6b76445ce93c286fe15b3798c.png
    Kako rade to da mi je znati...

12. Jebao sam NBA prvi put od pocetka sezone, zamalo tri za noc da karam, ali sam zadovoljan.

Danas ima finih kvota na Ligi Evrope, a ja vam dajem dva 3 plusa, Steaua Bukuresti i Sparta Prag.

13. Veceras ce pljustati plusevi na zvijezdine igrace, jer efes igra ocajnu odbranu. Dzenkins, Volters, Jovic, Gudura, kosovarcina, svi bi lagano mogli da dodju plus, sem mozda Kuzmica i Bjelice jer idu na Danstona koji je jedan od najboljih defanzivaca u evroligi. Braun takodje plus ko vrata, jer nema Mitrovica a sigurno ga kosovar ne moze sacuvati, napunice nas.

14. Grejndžer 9.5 -
    Volters 8.5 -
    Meli skokovi 8.5 -
    Rud 7.5 -
    Hikmen 10.5 -
    Dončić 7.5 -

15. Volters 7.5+
    Braun 11.5+
    Miler 13.5+
    Slukas 9.5+
    Rendolf 11.5+
    Djentile 12.5+

16. Ko se jebe sa skokovima i asistencijama topla preporuka Balkan bet, kvote uglavom iste kao u sokeru, a granica neretko bude -1 u odnosu na soker.

17. ja bi, al nema u planet vinu gde imam nalog. nedostaju mi, sjećam se slavnih dana naše prošlosti kad ulazim u soker u kraju da igram skokove i asistencije a lik prodaje rezani duvan u kladži eh

18. prijatelju ovaj moj post, dobar za preraditi na zvonku a?

19. Nije vise Somi na zvonku. Izbacen je, a doveden je u njegovu zamenu mlada nada ArminVanBuren (ukucani mu kuckaju skeceve i to, jer nema prste kako ste vec svi upoznati)

20. haha prodaj nekom drugom priču da je Lord Šomi zbačen sa Zvonka

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.