Кладионица

1. sta ste uopste igrali ? protiv vest hema na kvotu 1,35 ? ne bih da kenjam ali..

Ma duplu pobedu na 2.95, kontao sam da su u lošoj formi u poslednjih par kola, pa će sad da se iskurče malo i razjebu ustašu iz Vest Hema kad ono... :(

2. ma katastrofa jebena ja vise ni ne gledam, dok se ne stabilizuje cela situacija ni blizu junajtedu
    poceli su bolje da igraju par ovih utakmica ali losa realizacija, evo vidim i protiv vesthema sanse, ali nema golova cc

3. slask da da gol legiji pomilite se prijatelji sada za moj dobitak

4. šako sine božiji i marino majko molim te pomozite mom prijatelju arminu i usmerite bubamaru u polje iza gol linije legije da bi on uzeo pare i vratio dug zelenašima da mu ne odseku prste hvala amin

5. Odigro sam keca na rumune

6. Kolko je jebeno realnije pogoditi da tipa kurbanov ima 5 skokova nego da npr. junajted dobije vest hem, a kvota za .50 veća.

Evroliga> sve ostale igre

7. hvala na lepim zeljama prijatelju dragi, nazalos fortuna nije sa nama bila u ovom slucaju, nadam se da ce to ispraviti u 20:45

8. Jebem im svima mater. Tacno ne daju da ih jebes ne pomaze ni maya ni marina ni svi rituali ovog sveta ni nista poker>kladza za vjek i vjekov

9. Samo Nina Seničar sad može da pomogne.

10. Kako me sjeba filip čović legenda za 2 poena eh

11. Finiks - Denver 210.5 +
    Milvoki 2
    Parker 19.5 +
    Holidej 15.5 +
    Lilard 29.5 +
    Lopez 21.5 +

12. sosijedad gazi barsu.
    po statistickim podacima sa rezultata.
    imaju zajebanu sredinu.

13. ma evo je nina bombica, idemo psg

14. To Nina pile moje :))))

15. Nervni slom dozivljeh zbog meca Fmp-Bud tako efikasno krenuli i nece bit ni 140 poena.E jbm vam sve sugavci

16. jebote kakva je ova nina senicar

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.