Ja bih ovo prosao da me nije usro uniks-armani jer sam igrao mh2
Došao iz italije, tamo u avelinu (ili tako nekom timu) sabijao, imao 20+ prosek ako se ne varam.
To fener u kurac vas ljubim.
Jebo sebe za partiju
Kad hoće da pogleda sreća, ona ovako nešto odradi. E sad, ostaje makabi h1 i cska sa doh2.
FENER ŠAMPION
Jebem ti real mrtvi joj
Vorocevič ima rame kao ja leđa životinja a Teo Bog košarke
Ajoj neće valjda brat Cirbes u plus, jebem mu devojku.
Treba mi sad za pare da teo malo počne da asistira i izbije na 9 asistencija, po mogućstvu da asistira hajnsu najviše da ovaj dođe do 11.
Јебем ти мајку љуљ љуљам ти је на курцу
Ajde nikita burazeru
ako ne ubaci loptu nosina ulazi 100% u kos
Muči se makabi, teško će ovde h1 doći...
Kurbanov nula za poluvreme haha
Mada tako je i slukas xd
Sanders 13.5 + i judo 12.5 +, pa ovo jednostavno mora. Imam obojicu na onom tiketu. Ako ne dođe pomiriću se s tim da sam apsolutni nub za igrače.
pola nuba xD
prelepog nikolasa si mi kontaminirao ovim sandersom, sram te bilo, kilograme xD
Kao da mi i pre ovoga nismo znali da je nub za igrace haha
Smit i Meli usraše me
ок, пола нуба, то ми је прихватљиво, опет боље него псето.
нека дође макаби победа с шест разлике некако ако је могуће, и прихватићу да сам потпуни нуб за играче.
мада сам убо слукаса, рендолфа, јудоа, а омашио параховског и сандерса на оном тикету, то је мало мање од пола нуба џд
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ja bih ovo prosao da me nije usro uniks-armani jer sam igrao mh2
Došao iz italije, tamo u avelinu (ili tako nekom timu) sabijao, imao 20+ prosek ako se ne varam.
To fener u kurac vas ljubim.
Jebo sebe za partiju
Kad hoće da pogleda sreća, ona ovako nešto odradi. E sad, ostaje makabi h1 i cska sa doh2.
FENER ŠAMPION
Jebem ti real mrtvi joj
Vorocevič ima rame kao ja leđa životinja a Teo Bog košarke
Ajoj neće valjda brat Cirbes u plus, jebem mu devojku.
Treba mi sad za pare da teo malo počne da asistira i izbije na 9 asistencija, po mogućstvu da asistira hajnsu najviše da ovaj dođe do 11.
Јебем ти мајку љуљ љуљам ти је на курцу
Ajde nikita burazeru
ako ne ubaci loptu nosina ulazi 100% u kos
Muči se makabi, teško će ovde h1 doći...
Kurbanov nula za poluvreme haha
Mada tako je i slukas xd
Sanders 13.5 + i judo 12.5 +, pa ovo jednostavno mora. Imam obojicu na onom tiketu. Ako ne dođe pomiriću se s tim da sam apsolutni nub za igrače.
pola nuba xD
prelepog nikolasa si mi kontaminirao ovim sandersom, sram te bilo, kilograme xD
Kao da mi i pre ovoga nismo znali da je nub za igrace haha
Smit i Meli usraše me
ок, пола нуба, то ми је прихватљиво, опет боље него псето.
нека дође макаби победа с шест разлике некако ако је могуће, и прихватићу да сам потпуни нуб за играче.
мада сам убо слукаса, рендолфа, јудоа, а омашио параховског и сандерса на оном тикету, то је мало мање од пола нуба џд