Кладионица

1. навијајте за макаби, а на другом тикету за теа с асистенцијама и хајнса да да још 9 поена, плс, значи ми пуно.

2. Moze teo da asistira kurbanovu da spuca dve trojke i posle sve u picku materinu

3. Soni Viiiiiiims 2p

4. ps
    Moze teo da asistira kurbanovu da spuca dve trojke i posle sve u picku materinu

може, курбанову за тројку и два протрчавања по чеоној, и хајнсу једно 4 пута и таман.

5. ostavite malo novca imam dobtine nba tipove molim vas

6. Teo još i može da dođe, na 4 je sad, ali hajns nikako.

7. Ajde izi bez drkanja ostavi nesto smisleno

8. Ne dam vise novaca za kladjenje.

9. Na jednom se čeka samo Cirbes manje od 8.5 (a ima 6 na poluvremenu jebem ga baš) za 4 ipo hiljade, na jednom Ertel asistencije plus i Smit poeni plus (a to će malo prekosutra da dođe) za oko 6 ipo hiljada, i jedan je sve iz evrolige prošlo, ostala još dvojica iz en bi eja, to je za najveći dobitak osim ovih Nikolasovih i Šomijevih. A i oni su još u igri, mada Šomika teško da izlazi, a za Nikolasa još ima nade.

I da, onaj na kom sam pao na Sandersa, došli i Datome i Dončić minus, još bih čekao Tea i Ogastina plus, i oni izgleda idu, daj bar jedan jebemumater.

10. Kaze somi meli brate skakace bar 8 puta mozda i 18, plej jebeni da skace nubaro koji put me obaras bre

11. Evo ga kurbanov u igri ima nade

12. E jebem li ti majku majcinu kurbanove 3 puta je promasio bacanje ove sezone i sad je nasao cetvrto da promasi

13. Arm uhvatim onaj rukomet a padnem real. Hendikep bio 1.5 jebem ti... I to bi prosao da nisam alavo gowno

14. Biće bolje sutra...

15. Kako si pao real ako je bilo 1 razlike? Igrao h1 na fener?

16. Neće biti bolje sutra, danas se uzimaju pare, 'ajde makabi mater vam jevrejsku jebem, dajte da i ja slavim hanuku.

17. Ajde meli jos 5 skokova xddddd

3 lajka na ovaj post o stavljam nba za veceras

18. Igrao sam:
    Uniks h2(-5,5)
    Fener mh2(-3,5 valjda)
    Brose mh2(5,5)
    Makabi ki1

Dobitak mi je BIO 30k. Sada je nula dinara hvala ti armani jebem li ti poreklo i tebi i uniksu a lepo je somi rekao jebes ove u 5 samo uniste tikete sjajan tiketcic je bio sto se sada vidi

19. Ne causeur trojku sve ti jebem govnjivo

20. Tacno cu pasti samo na cigana Hozera

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.