Кладионица

1. навијајте за макаби, а на другом тикету за теа с асистенцијама и хајнса да да још 9 поена, плс, значи ми пуно.

2. Moze teo da asistira kurbanovu da spuca dve trojke i posle sve u picku materinu

3. Soni Viiiiiiims 2p

4. ps
    Moze teo da asistira kurbanovu da spuca dve trojke i posle sve u picku materinu

може, курбанову за тројку и два протрчавања по чеоној, и хајнсу једно 4 пута и таман.

5. ostavite malo novca imam dobtine nba tipove molim vas

6. Teo još i može da dođe, na 4 je sad, ali hajns nikako.

7. Ajde izi bez drkanja ostavi nesto smisleno

8. Ne dam vise novaca za kladjenje.

9. Na jednom se čeka samo Cirbes manje od 8.5 (a ima 6 na poluvremenu jebem ga baš) za 4 ipo hiljade, na jednom Ertel asistencije plus i Smit poeni plus (a to će malo prekosutra da dođe) za oko 6 ipo hiljada, i jedan je sve iz evrolige prošlo, ostala još dvojica iz en bi eja, to je za najveći dobitak osim ovih Nikolasovih i Šomijevih. A i oni su još u igri, mada Šomika teško da izlazi, a za Nikolasa još ima nade.

I da, onaj na kom sam pao na Sandersa, došli i Datome i Dončić minus, još bih čekao Tea i Ogastina plus, i oni izgleda idu, daj bar jedan jebemumater.

10. Kaze somi meli brate skakace bar 8 puta mozda i 18, plej jebeni da skace nubaro koji put me obaras bre

11. Evo ga kurbanov u igri ima nade

12. E jebem li ti majku majcinu kurbanove 3 puta je promasio bacanje ove sezone i sad je nasao cetvrto da promasi

13. Arm uhvatim onaj rukomet a padnem real. Hendikep bio 1.5 jebem ti... I to bi prosao da nisam alavo gowno

14. Biće bolje sutra...

15. Kako si pao real ako je bilo 1 razlike? Igrao h1 na fener?

16. Neće biti bolje sutra, danas se uzimaju pare, 'ajde makabi mater vam jevrejsku jebem, dajte da i ja slavim hanuku.

17. Ajde meli jos 5 skokova xddddd

3 lajka na ovaj post o stavljam nba za veceras

18. Igrao sam:
    Uniks h2(-5,5)
    Fener mh2(-3,5 valjda)
    Brose mh2(5,5)
    Makabi ki1

Dobitak mi je BIO 30k. Sada je nula dinara hvala ti armani jebem li ti poreklo i tebi i uniksu a lepo je somi rekao jebes ove u 5 samo uniste tikete sjajan tiketcic je bio sto se sada vidi

19. Ne causeur trojku sve ti jebem govnjivo

20. Tacno cu pasti samo na cigana Hozera

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.