U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Somi pogodio jbg
Ja ljudi dizem ruke evo.
gospodine Nikolas sutra oko 14-15h ocekujem vase tipove u vezi kladjenja i imam na raspolaganju izvesnu sumu novca spremnu da ulozim u ono sto budete predlozili.
Jos sutra cu zvezdu da opeglam sa najvevim hendikepom u ponudi i gudurica plus ovako napamet bez gledanja granica sa 6-10k i ako ne dodje napravicu pauzu u kladjenju.
Makabi se primakao na -3, ali zato cska ispusti 17 razlike ahaahh i reše i oni da me jebu.
lazes sebe ili nas xD
Ma da, Ajversone, napravi četvrtu, vratite Cirbesa i sve u kurac
Ne causeur trojku sve ti jebem govnjivo
oćel proći taj minus
Evo Smit krenuo, ajde Meli skači, ajde Ertel asistiraj
Meni na jednom samo taj lazni ajverson jebe haha 3 tiketa sam pao za jednu me da mi se u nba da udjem u plusu pa to ti je
Ne sme vise nista da da radj, molimo se za cudo
Coa kolko ti je na hajnsa
Solidno se budi makabi, sad ako ih na'vataju ide ovo na 10+.
Kapiram da mu malo fali ima 7
9
Asistirao mu teo upravo xd
10.5 i teove asistencije 8.5 ja to i ne gledam jebote, zaboravio.
Izasao je koser ako ga jos uvek cekate
Ajmo Cirbese još neki glup faul
Ne znam više ni koga pratim za koji tiket
Ima nade, koš hajnsa i 3 asistencije tea, i-de-mo!
i zasto nisam bio dosledan sebi Gaudlok - nego jedem govna sa Viiiimsom sad bih bio bogatiji za 5 soma i nesto