Кладионица

1. ostavio sam vam ovde solidan dubl koji proći će lagano, ali naravno da sam ubacio cirbesa minus pored

2. Oce. Al ce biti faul pa ce ubosti samo dva xd

3. Ovaj našo neku ribu od 40 godina na tribinama i jebe mu se za košarkiu

4. saće fridzon jebeni

5. Sviraj bre kraj šta jedeš govna, ajde produžetak

6. pa fridzon naravno

7. HAHAHA
    MA MATER TI U PIČKU JEBEM JA BAŠ

8. Šomi, napaseš mi se muda :)

9. I higins asistencija koliko ima?

10. A vidi ovi iz Makabija šta rade, imaju 5 igrača koji mogu preko 20 poena da daju i oni daju loptu Radu na trojci da mu lupe rampu, kurac će produžetak

11. I teodosić na 8 asistencija, hajns na koš od prolaza, tačno bi ušlo u dodatnih 5 minuta, a nadao bih se i dodatnom hendikepu za drugi tiket, ma u kurac krasni.

12. A ne bih se nadao, vidi makabi gubi opet, jbg.

13. Ma,najbolje izdvoj ove sto su prosle iz one hrpe parova pa reci prosli singlovi sto sam vam predlozio zivot si mi unistio olosu

14. šta oćeš jel sam okačio dobitne tekme, jesam, ko te jebe što ne znaš da odabereš xd

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.