Nije mi dobro, okej što su me igrači izjebali na sitno po ko zna koji put, nego cska i makabi... Pseto, daj onaj telefon da se dogovaramo dok nisam prokockao i neke tuđe pare što su kod mene, biću u debelom kurcu.
Sutra te cimam ustvari za to.
Evo šta će biti sutra, 1000 na zvezdu, olimpijakos i panatinaikos neki dodatni hendikep 2 (ili čista dvojka) 200 opet na pet rendom +/-, i tih 10 evra je sve što će kladionica videti od mene za neko vreme, pa i ako prođe, nema više, šteti mi zdravlju ovo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Hahahaha Armine e što je lepo kad možeš da se nasmeješ od muke
ju al ćemo jebati sokera sutra ju ju
usrao im se Efes u zivot
SOONII
http://www.juznevesti.com/uploads/assets/2016/02/16/58021/900x0_kovacic.jpg
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMS
osećam se prazno nekako
3 asistencije higins boh
A teo poeni?
mnogo jebem li ga, izašao je plus
31
Zatrpali ste mi,nba ko,je video videonjebite se
ionako te niko ne bi ispratio majmunčino
Nije mi dobro, okej što su me igrači izjebali na sitno po ko zna koji put, nego cska i makabi... Pseto, daj onaj telefon da se dogovaramo dok nisam prokockao i neke tuđe pare što su kod mene, biću u debelom kurcu.
Sutra te cimam ustvari za to.
Evo šta će biti sutra, 1000 na zvezdu, olimpijakos i panatinaikos neki dodatni hendikep 2 (ili čista dvojka) 200 opet na pet rendom +/-, i tih 10 evra je sve što će kladionica videti od mene za neko vreme, pa i ako prođe, nema više, šteti mi zdravlju ovo.
šteta što nisu založili u kladži onoj inače bih sad otišao da odigram sve kontra
hahah coa počeo evre da troši
Hvala lepi uzeo sam pare
Jebemo Nba posle
Hahha vadi stekove
zamišljam cou kako ide u menjačnicu i vadi 10e i kaže 5e mi zamenite samo hahaha
Bela kurac bela kuca hahahahah
Poslednjih 10 evra iz šteka, gotovo je prijatelji, a vi se sprdajte.
Hahahaah