Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
umirem :D
Odnesem 10 i kažem "ma sve mi bre zameni" ahaahahah boli me kad se smejem.
Hahahah jebem ti
Evo pade mi jedan na pamet
Coa cima klince,oko kladze je l treba sta da se odigra deco da bi pokupio kafe i sokove xddd
ovo i nije smešno toliko armine
Pa i nije
Jao rajse majku ti jebem, sve bi lakše bilo sad
Pa da necu da te zalim picketino jebena vadim evre za kladzu zadnja dva meseca
Dobro, ovo još može da bude dosta dobar dan, samo Pol i Batum da ga daju po plusu, sad ću da vidim da li još nešto da nalupam od ove crkavice koja je ostala na računu
Crkavica ti si samo jedna mala crkavica
Jaoj pa sto batuma
Mene jebo ko vola 5 tekmi zaredom ja gore on dole ja dole on gore gori je sa formom od bircevica
Hahah ali koja smo mi govna jebena, popadali svi i svi jebeno razmišljaju šta već ima za večeras
Ps, sutra dobijaš tri igrača koji će ti doneti puno novca. Budi spreman oko 20 do 5
Hahaha realno Šomi.
Otkud znam, Ps, znam da je nešto lošije igrao sad kad se vratio posle neke male povrede, računam povratiće svoju minutažu, uzima dosta šuteva uvek, šta je 12.5 poena. Jao koliko bih se oduševio da sad pročitam kako ne igraju ni Pol ni Batum :)
Premala je granica za batuma 12,5 mora bre plus napokon
Somi ako prikoljem mocarta veceras pratim te sutra prejako ako prodas nikad vise ti i ja
sutra je 2.12, a 2+12=14, toliko će biti dovoljno Jankunasu da izadje plus.
i posle kažite da ne postoji neka viša sila
Ma asistira govnarko gledao sam ga ima sut 3/3 do tada i stoji sam na trojci i kao baca na stranu ili prodor pa gura centru, izgleda da igra nekog kreativca nesto
A kad sam ga igrao minus uzme i saspe 4/5 trojke za poluvreme majmun.
Nisam rekao da ne moze nego da se s njim nikad ne zna, nije ni malo kao slukas ili plamli KURBANOV ISPADA SA SPISKA JEBACA PORZINGISE SPREMI SE DA UDJES
E znate cega sam se setio...sutra je plata hahahahahahahaahha