Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Malo ljudi zna da sam pre mesec dva dana gurnuo 48k dinara (otprilike) u kladionicu a izašao sa 10k gubitka (otprilike), i mnogo živaca potrošio, sad igram samo sportske tikete do 500 din, tako da me ne prozivate da sam sirotinja, samo čuvam zdravlje
Jeste
upad je 3.30 , mada sam se kupio jednom. Nagrada sveukupna oko 1400, 1500evra ne secam se. prvi je uzimao 351e, poslednji 22.
jok brate, trinaesti sam bio i 22e uzeo, falilo mi mesto za 15e vise
Sjajno! Da potrošiš u veselju!
Moguce da sam lose sracunao, za prva tri mesta obicno ide 50% fonda a ostalo se deli...ne znam kako sam dobio da ostalih 12 dobijaju prosecno 6e al nije ni bitno uostalom
kupicu one sto tri puta pucaju
Mada sam ja te 2-5 dolara ulaz igrao samo 6-18 igraca pa spicimo to za 15-20min pa odigram 5-6 komada al to je vise na srecu izgrmis par olinova pa ako valjas valjas
Vidim ima ovde ljudi igraju holdem mozemo se nadjemo da peglamo malo, imam ja sto profi i sve ostalo mogu i dilera da povedem
igram i te, takozvani sit and go, ovaj je trajao tri teska sata
edit: Vidim ima ovde ljudi igraju holdem mozemo se nadjemo da peglamo malo, imam ja sto profi i sve ostalo mogu i dilera da povedem ----- sounds good
Pa sit en gou, da
Ne mogu ja ove dugacke unervozim se pa gruvam bezveze. To me kopa i na kes gejmu ako mi.zaredjaju lose karte da ne ucestvujem u rukama ulazim na gluposti. Na starsu sam imao prosek vidjenih flopova oko 70 posto gore dole
sitngo na osmicama sa 18 igraca objasnjava, ulog 5$, nagrade cini mi se 42-27-18, vezao sam jednom 4 turnira prvo mesto, mada na osmicama ima dosta nubova
ps, ja bih igrao na starsu, da se okupimo, ali me sramota malo jer mi je tamo skor baš užasan, jedno 400 dolara sam u minusu sig
Kako na osmicama sa 18 igrača nerazumem? Poker nisam igrao do sad u neke solidne pare.
20 igrača, izvinjavam se
isto brate, sad sam se samo cuvao za nagradu i prvo bolje sto mi je doslo sam grunuo all in, A 7, i dobije me tip na A 10 , sjebao sam pred kraj, inace sam subotu vece bio drugi na turniru zgrabio, al sam bio preterano stalozen
pljuge + sok, 3h se igrao
5 soba po 4 igrača
nedelja najmekaniji dan za poker
Aha, ok, zamišljam 18 igrača na stolu jednom, kao da čekamo opet u redu za hleb i mleko, joj živote, sad sam se rastužio eto..
36
27
18
9
ovo su nagrade za sit n go, na planetwin, od 5,50 upad
siroto
https://s24.postimg.org/tf3x2y4t1/poker.png
najjaca stvar za kerpo
http://vukajlija.com/forum/teme/71418-muzika-koja-vas-dize-iz-mrtvih?strana=1#post_3660262