Flipse si probao dizati sa skril kartice kintu? Meni pre dva meseca stigla ona nova, aktivirao sam je, ali je nisam isprobao, ne znam moze li da se koristi i dalje?
imam payoneer, prosle godine napravio akaunt, oni mi odmah poslali karticu, nju ću koristiti jbg...mada će mi skinuti 30$ posle prve uplate gomna, zato sam ih i izbegavao do sada
sigurniji je siti danas jer ako izgubi bice predaleko,
junajted mora da pobedi ako ovaj degen hoce da ostane trener a i realno uz sva imena u timu i dalje su veoma losi,
ali problem je ovde ; KRISTAL PALAS JEBE, i uz svo to jebanje on daje mnogo golova, a uz sve prethodno, on je domacin. ja sam cak razmisljao da stavim i 1x, ili 1, 2 sam izbegao profesionalno, mada nije iskljuceno da pobedi i man utd, ali, ALI, pasce po gol na obe strane to je sigurno, tako da sam odigrao gg. , a na drugom 3+
sunderland chelsea, isti fazon,
sunderland ce uvaliti jedan to je sigurno ali celzi mnogo je dobar u poslednje vreme i ovo mu je prilika da uzme sezonu, a ova tekma odnosno pobeda bi odrzala i poboljsala to prvo mesto, odigrao sam 2, i tri plus, a gg3+ sam mozda najvise trebao odigrati
najzajebanija tekma danas u premier ligi bice stouk - sautempton.
stouk mora pobediti ,sautempton je bolji, ali ko zna sta ce se desiti, sve u svemu mnogo gusta utakmica ili ce biti bez golova, ili tri plus.
ostalo je sve laganica
WHU , ako trener zeli da ostane u timu a whu je mnogo dobar tim, mora da pobedi pogotovo jer su 4 od pozadi, i moraju iz te zone da izadju. dva gola ce uvaliti sigurno, a cisto sumnjam da barnli njima moze vise od dva ovaj mec, iako whu ima istoriju mnogo primljenih golova i preokreta
WBA jako jebe, rondon i chadli, dobra kvota na keca,
ali nije iskljuceno ni 3+ ni gg 3+, TR 2:1, 3:1
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Mislim da je vec kasno. Udjoh i sve imaju kvote osim memfisa, verovatno vec koriguju.
Blokirano u mocartu za sad, ja krenuo da stavim to i Filadelfija H1 +11 i nece da prihvati
U pinbetu rokajte nisu promenili jos
gde jos ovo ima da se odigra ako nisu promeinili 3.7
vidim da nema u pinbetu
Lakoverni drugovi, opet ste prevareni.
danas lako moze da se uzme 10 k
wba 3+
whu 1
liverpul 2
tot 1
chels 2
man siti 1
Pa sad nema, bilo je kad sam bio tamo.
Mislim da je sada svugde skinuto
http://i.imgur.com/uKKIUtC.png
Evo jedan dobitni
skinuto i na planetwin gde sve moye inace
Svidja mi se ovaj tvoj bez zenita
Flipse si probao dizati sa skril kartice kintu? Meni pre dva meseca stigla ona nova, aktivirao sam je, ali je nisam isprobao, ne znam moze li da se koristi i dalje?
jako nerezonski ali strasno
WBA 1
Chelsea 2
Liverpool 2
uplata:300 rsd, dobitak 2457
WBA 1
Cry - Man utd 3+
Liverpool 3+
uplada 150, dobitak 1850 rsd
WBA 1-1
LIVERPOOL 2-2
uplata 100, dobitak 2220
WHU 1
tot 1-1,3+
Chelsea 3+
uplada 200, dobitak 2653
liverpool 2
wba 1
cp. man utd gg
man city 1
tot 1
sautempt x2
uplataa 100, dobitak 2050
WBA 3+
MAN CITY 1-1
LIVERPOOL 2
CHELSEA 3+
uplata 150, dobitak 2761
ne moze probao sam sa neteller karticom ali to je isto. Naruci onu ecoPayz, to ja planiram ili Payoneer ona moze sa skrillom da se veze
mamu im jebem
imam payoneer, prosle godine napravio akaunt, oni mi odmah poslali karticu, nju ću koristiti jbg...mada će mi skinuti 30$ posle prve uplate gomna, zato sam ih i izbegavao do sada
i ovaj ecoPayz je dobar besplatna kartica manje klepaju kad se podize
i sto mi je krivo za memfis
Ko je uhvatio memfis jasam
Meni je junajted mozda i sigurniji od sitija danas
Siti uopste nije siguran brt
sigurniji je siti danas jer ako izgubi bice predaleko,
junajted mora da pobedi ako ovaj degen hoce da ostane trener a i realno uz sva imena u timu i dalje su veoma losi,
ali problem je ovde ; KRISTAL PALAS JEBE, i uz svo to jebanje on daje mnogo golova, a uz sve prethodno, on je domacin. ja sam cak razmisljao da stavim i 1x, ili 1, 2 sam izbegao profesionalno, mada nije iskljuceno da pobedi i man utd, ali, ALI, pasce po gol na obe strane to je sigurno, tako da sam odigrao gg. , a na drugom 3+
sunderland chelsea, isti fazon,
sunderland ce uvaliti jedan to je sigurno ali celzi mnogo je dobar u poslednje vreme i ovo mu je prilika da uzme sezonu, a ova tekma odnosno pobeda bi odrzala i poboljsala to prvo mesto, odigrao sam 2, i tri plus, a gg3+ sam mozda najvise trebao odigrati
najzajebanija tekma danas u premier ligi bice stouk - sautempton.
stouk mora pobediti ,sautempton je bolji, ali ko zna sta ce se desiti, sve u svemu mnogo gusta utakmica ili ce biti bez golova, ili tri plus.
ostalo je sve laganica
WHU , ako trener zeli da ostane u timu a whu je mnogo dobar tim, mora da pobedi pogotovo jer su 4 od pozadi, i moraju iz te zone da izadju. dva gola ce uvaliti sigurno, a cisto sumnjam da barnli njima moze vise od dva ovaj mec, iako whu ima istoriju mnogo primljenih golova i preokreta
WBA jako jebe, rondon i chadli, dobra kvota na keca,
ali nije iskljuceno ni 3+ ni gg 3+, TR 2:1, 3:1
totinhem cist kec, razbice ih,
siti takodje,
liverpul dvojka cista
itd itd