Setio sam se sad da imam jednog poznanika, igra fudbal za neki Islandski klub, 4. su na tabeli. Sad su na pauzi a od proleća kad krenu pitaću ga jel ima nameštanja ili bar da mi kaže ako njegova ekipa sigurno pobedjuje ili gubi da singliramo to
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ахахх шалим се брт како ниси препознао скечч
Brt odigrao sam samo sigurice za veceras, cisto da pratim. Znaci Liverpul, Totenhem, Celzi, Junajted, Siti, Vest Hem
Somi imaces pvt za nekih 30 sekundi
Ja kao najveci poznavalac engleskog fudbala moram dati svoj doprinos:
Milzbro daje gol
Wba pobedjuje nema sumnje
Junajted pobedjuje, ne igrajte gg dzabe
Votford daje gol, a daje ga i siti znaci GG3+
Stouk Sautempton 0-2
Totenhem ide iz hendikepa
Notingem Forest - Preston 1X
Wigan - Njukasl 2
Wba će nam svima jebati majke jer labudovi mnogo besni će biti, kajem se
U kurac i Totenhem.
Setio sam se sad da imam jednog poznanika, igra fudbal za neki Islandski klub, 4. su na tabeli. Sad su na pauzi a od proleća kad krenu pitaću ga jel ima nameštanja ili bar da mi kaže ako njegova ekipa sigurno pobedjuje ili gubi da singliramo to
ne igra ono nase brvno u njukaslu.al opet,lepa kvota na 2 i 3 +.2.70. puni njukasl,a vigan je u teskom kurcu.
4,1 на кливленд вечерас. Неће им играти добри играчи, ал опет је велика квота
Zanimljiva analiza s obzirom da su svi ceo dan jurili gde nije blokirano na memfis a ja zategao
а 1,3 неће се много усрећити
Svi favoriti vode, ko veceras ne uzme pare stvarno je baksuz
Pa bila je 3,7 jutros jebote ceo dan smo trubili o tome
hahah a hteo sam da odigram za 200din sve favorite 1-1 i 2-2 i krenem da ih pišem i reko ajde batali ovo sranje pojedi pljeskavicu bolje
E presela ti! xD
Cekaj somi ti mislis da nece neko od favorita(citaj junajted) primiti gol? Ili siti npr?
ovo moje kontrasko govno nikad nece doci
http://i.imgur.com/1T6ZLn5.jpg
primice vrv ps, ali dolazi sve lagano slusaj me
Ma jebe mi se i da dodje i da ne dodje, nisam se kladio i ne planiram, nego samo navijam za svoje tipove xd
Maestro uplatio 500 da dokaze da nije sirotinja xd