Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
hahah al pizdi željko na sve redom
stao ispred duveruoglua jebenog i pljuje mu po faci koliko pizdi hahah a ovaj fazon neće nikad ući
pa drao se na datomea brt
a ja sam igrao pazi sada na kalinica majko mila sto sam debil kazite mi
dace nula jebite me ako nece
evo ga na klupi ima 3 faula boze boze boze
ma mrs coa jesi tu ajmo saha
није добро ..
Haha, grci rešili da totalno očiste Egejsko more i ostrva, ili oko čega se već sve ne kolju!
Uhvatio sam fener uživo sad na -11.5 s poslednjim parama.
Ne mogu ps, tek posle 11, moram do grada sad na pola sata, pa obećao drugu da odgledamo drugo poluvreme u balonu tamo.
ajde bre sah da igramo pascemo svi
Dobro, spušta fener, dobro je. Šta bi sa burusisom, kucao sam ovde, ozbiljnija povreda ili igra?
Povredio se u duelu sa Antićem
prodjem pored sokera i odem u maksbet, a tamo nema kejsi riversa u ponudi i stavim feldina umesto njega, koji je na nuli, dok rivers jebe ljuto, i posle kažite da ne postoji neka viša sila
Ma znam da se povredio, nikolas, nego se pitam da l' će se vraćati ili je ozbiljnija povreda i može se zaokružiti minus xd
ja se dvoumio izmedju nanule, datomea i kalinica. sta mislis koga sam odigrao a ko ima koliko.
Eto kalinarija. A i fener se trgao, dobro je.
jesi svestan da si ujebao stvar sada?
kako bi se ja obradovao kada bi kalina dao jos jedan kos u ovom poluvremenu