pa makar bi faul navukao somina somasta da je krenuo na kucanje alo prolazi po osnovnoj liniji i dobija loptu i baca neki pas ovam naneliju nanu li im jebem obojici
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
nisi svestan sta bih ti sad rekao aj bezi odavde
Ako ne napravi petu jelte xd
A ako da trojku to ce biti neka govnjarska situacija iz ocaja.
evo bacanja saće
sad ce da stane na 7 mislis?
pa faul mi sviraj!!!
pa sviraj mu opet faul!!!!! i zasto je dodaje debilcina jebena jebem ga u usta kriva da ga jebem pu
hahah pa idi na kucanje some
и сад уместо 5 или 4 разлике оде на 10 гг
pa makar bi faul navukao somina somasta da je krenuo na kucanje alo prolazi po osnovnoj liniji i dobija loptu i baca neki pas ovam naneliju nanu li im jebem obojici
TAMAN UZELI DA SE VRACAJU I OVI BAM 3 PA MAJKU VAM JEBEM DA IZVINE LAKI NA RECNIKU
Puši bre kurčinu pseto jesi čuo
Izadje jedan od onih sto sam postavio. Treći dan zaredom kako dobijam. Poigrajmo ( nek postavi neko gif, em sam pjan, em sam na mobu) :)
hahahahahaha pa sutni jeeeeeeeeeeee jebem ti sve u picku sutni pa nek i promasis 10 je razlike jebenih
Nije nam do igranja bas mimi...
saće brate moj evo ga saće
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2963#post_3663318
Како волим да одспавам мало послеподне ко домаћин чоек, и пробудим се а оно дошао још један тикет од јуче
ево очајничке сламке спаса
Либертад- Женерал Кабаљеро 2 или винер 2
Ahah Drazo so na rane mnoge doljevas
judo maši bacanje i kalina kuca
aj bre mrs i ti u kurac