Кладионица

1. Na partizan 7.5, hendikep 12.5.

Ne kapiram ovo, Partizan dva mesta iznad njih na tabeli?

2. Nisu otisla 3-4 igraca, mozda cak ni Dzikic nije.

3. Valjda Veličković, Robinson, Ratkovica i Andrić ne igraju ili su pod znakom pitanja

4. Sokidan skec nikolas -.-

5. Ratkovica je otputovao, Majstorovic nije plus ovi gorepomenuti

6. Gruvajte plus na karahodzica i hecera mora udje

7. Moj tip Marinkovic sa te utakmice

8. Pot bi mogao da izdominira

9. Odigrao Jovica minus, doncica plus i najefikasnija četvrtina kod Zvezde manje od 46
    A fudbal Dortmund 1, majnc gg i Atalanta 1

10. Ej, zezo sam se sinoc za ono. Nego se uspavah pa nisam stigao da ti kazem. Xd

11. Sto doncica brt ljulj se vraca valjda danas?

12. Kocka je zeznuti porok. Moj prijatelj je tako počeo sa kladžom pa završio na ulici.

13. Kosovac zauzeto
    Sto doncica brt ljulj se vraca valjda danas?

Slabo se ja razumem u kosarku i ne pratim mnogo nego igram po osecaju i statistici. Npr doncica sam igrao jer nije velika granica a igraju sa bambergom pa računam da ce biti dosta poena.

14. hahah o jebem ti šilba, pa šutni nekad konjino

15. Micov batica uzeo brdo šuteva i 0 pts za poluvreme

16. Razmišljao sam koga iz Galate da zategnem minus Gulera ili Šilba i odabrao sam pogrešno, već četvrti put da evroligu padam na prvoj tekmi.

17. Rudi Fernandez asistencije 3.5+
    Ajon skokovi 6.5+
    Meli skokovi 7.5+

Prepisao sam ovo i dodao jos

Doncic -
    Walters +

srecom izbegao sam ovu prvu utakmicu, tacno bih vec pravio avioncice od tiketa, ovako cu to da radim malo kasnije

18. квота 7.10 ла га но

#врапац

19. Na hendikep sam bio ubeđen da dolazi. Kakvo neiskustvo kladionice. Xd

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.