Кладионица

1. Ja ne znam šta se dešava, zemlja je tako daleka

2. Coa mislim da se poeni racunaju i produzetak u mocartu kao i svugde

3. Ajde bre darusafako jedi govna

4. Krenuli ovu cetvrtu vrhunski i onda upuv

5. Jebote kakav mlazni pogon fenera, 20 poena za 5 minuta, ovo se teško moglo očekivati.

6. Ne, ps, zaokruženo mi je, to u sokeru računaju.

7. Манџукићу попишам ти се у уста и теби и читавој латинској фамилији од Павелића до данас мрш у курајвјцксифирјје

8. (mislim na broj poena na utakmici, ne za igrače, to računaju svuda u produžetku, da)

9. Meni crka strim pred kraj 4. Cetvrtine... kako dade fener 20 poena a ovi samo cetiri... je li bas tolika razlika bila u pripremljenosti fizickoj?

Mislim aj kad neki slabiji tim tako isfula u produzetku ali sampion mora stalno da radi na tome jebem mu mater

10. i doci ce Vanamejker i oborice me samo hajns za jednu pristojnu prosecnu platu, barem po statistici drzavnog vrha, eh

11. 3 napada drkaju kurac i nece preci 81,5 jeeee

12. Takoje vilbekine u kurac te ljubim

13. Treba mi još 1 poen Vonamejkera majku mu jebem omašio slobodno bacanje kad je Rad dobio tehničku

14. Samo na cska za 45000.

15. Čeka se još Vojtman + i Baskonia H2
    Edit: I Hikmen 10.5 -

16. Nikolase jel ide onaj tvoj, nije mi kod mene? Znam da si imao darusafaka 81,5+

17. Ide fino pu pu da ga ne ureknem

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.