Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Padam na 1.30 kvotu za 45 soma jebenih, nema me do februara drugari, budite mi pozdravljeni o/
Zezaš, Šomi?
El vidiš, Ps, sad Singltona, ima 19 u prvoj četvrtini
Jebem li mu majku, a burusis ne moze u plus ni protiv mzt-a keve mi
Burusis jebe, maši oba bacanja, faul u napadu, teško će da izađe, rekoh da je najsumnjiviji.
Još on, tomić + i vojtman -. Ima nade!
Šengelija isterao prelagano. Jbg.
I evo, zato što sam ponovio, samo će Vojtman da me sjebe, on plus i Hikman minus na jednom još ostali, na drugom imam još igrača od 9h, džaba sve
al ja sam na te naviko
O jebemu, pa što sam ja pisao onoliki post za vojtmana?!
I sad burusisu izlazi trojka iz obruča, pa maši za dva, pa jebem ti ja mater.
Pa ja kazem da je debil, bukvalno ne bi dao kos ni da ga niko ne cuva
Ima neko da se kladi na tenis?
Buruzis je glupan. Ja da ga vidim na ulici pogledao bih ga onako sa gadjenjem kroz nozdrve i gornju usnu
Haha video sam, Coa, video sam da si ti odigrao minus, a Nikolas plus, a prepisao sam po nešto od vas dvojice i Šomija, eto zapalo je da sam odabrao tu plus metodom ofrlje, a kad je Darušamadafaka dala 31 poena za poluvreme, ponovio sam sve sa tog prvog i dodao još ponešto, sjebaše me ljudi totalno, tačno bih napravio neki nov tiket a ne da dupliram sve
Burusis najprecenjeniji igrac na svetu
Ovaj sam osinuo jebem ti i cska i fener i sve
http://i.imgur.com/VmWCqhN.jpg
Vidi Tomić šta radi, već 6 poena za 4 minuta, jao burusise jebaću ti majku ja!
8 Tomić, pa dobro...
Prepisem od tebe sve osim tomica haha kako biram a pa izbaci burusisa debila znas da je debil i coa zna da je debil i on sam zna da je debil i ispadnes debil
Izađe tomić za 6 minuta, burusise...
Kad izbacite igrače ja odmah pomislim kako je to to, sve realno i pojavi se onaj gramzivi osecaj da odem sto pre do kladionice.
E onda mi svaki jebeni dan iskrsne nesto i ne uplatim pa hoću da se ujedem za jajca što nisam uplatio i uzeo laganu lovu.
Onda na kraju čitam kako ste pali i kazem ok sto nisam uplatio.
Al tako svaki jebeni dan, i nikako da skapiram da je kladionica gowno. Ne. Evo sutra cu opet da se polakomim kad prvi od vas izbaci tiket.