U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mrave daj pesmicu za burusisa usta ga jebem
Tomić izađe, Rajs na lepom putu, Dragić minus lepo ide jer je već dobio dva faula, Bobua ne ide za sad, ali on uvek može da eksplodira, ali Vojtman će đavola da eksplodira
Borusis, Datome, Lojeski i co su toliko puta dosli minus ove godine da je to prosto nevjerojatno uvek ih igram minus
DAJ PESMU, IMAMO VOJTMANA MINUS
Vojtmane ljudino ajde bljesni u 3.četvrtini ko Kuzmara protiv Reala
Na drugom cekam samo rajsa minus xddd
Diop i dalje na terenu, dan ti jebem
Ajde Burusise pogodicu te stolicom cim dodjes na prvu ovde u Bg.
Ajde Vojtmane sta si ucio na treningu
I sad po celu noć blejim u vis
besan kao ris sanjam Burusis
imam vlažne snove od kojih ožednim
Ja nisam čedo proseka
mene ne vuče oseka
s tobom je Vojtman poseban
svaki je dan dolče vita
i svud je Holivud
E sad je ok, vezuje burusis 7 poena, dve dvojke i tri penala (jedna 2+1 situacija), čim uđe, zapamtite ovaj post.
Dobro me jebe 1 na pao sad, barsa minus ide, tu je negde.
Edit: Ide kurac barsa, gledao sam do 7. minuta, kako izbiše na 50 u prvoj jeboihotac
zasto sam igrao hajnsa, zasto nisam jednostavno odigrao Tea+ i eto, sad bih isao na bolovanje jer bi plata vec bila zaradjena, pa ne nikad brze nisam sastavio tiket i ovako da me proda za malo, kako li je bilo somiju za rajsa ne znam drhtim pri samoj pomisli
Mogu ja da bajem do sutra, obojica idu u minus
Da li ce me brat kalates izdati? O.o
Hahaha nemoj sad da menjaš Vojtmana kad se razigrao cigane glupi
Hm... Da li se nadati ili je preterano očekivati da ovakav burusis ubaci još sedam komada?
Sa linije za tri ne sme ni da pogleda, ne ne...
Ma gde brat kalates da izda haha bratina najveca da imam dva miliona evra stavio bih jedan na kalates plus kurbanov plus evo.danas opet braca najsigurnija sto ne zategnem.jebem.ti sve mislim ako budem zategao nece doci
Coa sad ce ovi u bonus onda sve na burusisa ide
Hahahaha ja se ponadao.kos uz faul ono koraci jebem ti burusise majku glupu
Ma kurac, vidiš da debil ne zna loptu da vodi, iz utakmice u utakmicu pravi bar po tri puta korake, samo nekad ne sviraju.