U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
"Joj minesoto majku li ti jebem"
Ps 2016e
Haha a jebiga sve bolje i bolje igraju, imali su i odmor nepredvidjen jer se pecurke zapatile po parketu, a realno ovi su divljaci jedni obicni
pseto daj mi 50 evra do prvog ne mozes jeli znao sam odmah kad si pogodio si se promenio nisi vise onaj stari
Denver Wash 227.5+?
Ja sam minus odigrao tu. I redika plus.
па зна се зашто је псето усрао кладионицу, зато што ја нисам био ту, ето зашто!
ред је мислим да нас награди сад кад сам се жртвовао и нисам ни знао до сад ни за колико је чекао ни шта је чекао ни да ли је дошло. корисничко име има негде по певетеу од раније џд
честитке псето, сликај нам марину.
Daj slike pseto (ne kurca)
Da saljem dalje po fb i pricam da je moje, naravno.
јао какав виц један знам
Pucaj :D
а покушавам да напишем и неће мајку му јебем :D
Onda cu da preskocim to, ne mogu minus ako sam hteo plus a necu plus sad
чули из курира ови да је неко јебао марину и качио слике по фејсбуку и отишли да га интервјуишу и боље га упознају. ко је качио слике папет је. и сад папет их води у бечмен и каже им: "ово је моја кућа". а они као "уууу, лепо, богато, одлично уложене паре од њиве и шуме на косову". и тако испред куће пасат, папет као "ово је мој ауто". они опет: "ууу, браво, браво". тамо сад у дворишту блеји марина сунча пичку :D и папет као "е њу сам ја јебао од фибоначија :D", и они као "ауууу, браво брате", и онда излази псето из куће, а папет каже: "а ово сам јаааа" :DDDDDDD
e jebote bog lazljivi ovo si izmislio
па и јесам
posle zene da farbaju jaja da li moze neka zena da ofarba moja jaja
zali boze vremena i truda da se napise ovo djubre najvece govno ikada sto sam video i procitao DJUBRE PU
ало мајмуне поломићу ти прсте
ako bi ova tema mogla da se opiše jednom jedinom rečju, ta reč bi bila:
brz nowac
па добро стручњаци 'ајде кад сте толико паметни је л' ово ваља:
http://i.imgur.com/cq3oxYC.png