Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
tako je bre konjska glavo
Evo ga na 7 xd hej hej macvane najbolji si ti cepas trojke kao harden jednu pogodi hej
Hocemo se opkladiti da ce stati na 9?
Ajde mamu ti jebem ajde
Ma mačvonja je gospodin, setite se kako je mene ispoštovao trojkom onomad.
9 ima, mlatoni ga predlagao na 8.5, nadam se da ste ga na toliko i hvatali. Ali teraće on još.
daj armine nemoj tako grubo uplasices ga
Na 9,5 xdddd
Hej hej macvonjakcic maleni ti si kosarkas najbolji par ekselans si ti jedan faul na sutu izbori hej hej
milan macvan sve najgore zelim gospodine
Hej hej macvane daj jedan kos ovde tvoji navijaci vicu hocemo hos hej
Igracemo se armin i ja kaubojaca kao jasimo macvana i idemo da lovimo zhajka :D
Hej macvancicu maleni mi smo vojska prava svakog dana rastemo ko zelena trava macvan najbolji sig hej
Pustim barsu, iznerviram se na 7 minuta do kraja druge četvrtine kako sve jebeno ubadaju, pljušte trojke, odbrane jadne, smorim se kako to ode u debeo plus i batalim da gledam, sad pustim opet, ono za 5 minuta igre palo fazon 7-8 poena, haha, ušli opet u onaj bedni mod, možda i ode u minus.
I kako ja pišem ovo dve trojke i polaganje za minut, ok.
da lovimo zajka ahha..po obroncima fruske gore..
scena, mrak se spusta i sablasna tisina se valja prevojima fruske gore, i samo cujes negde iz duboke tmine sume..NJJJEMACKA CE POBEDITI
Staje na 9
UMESTO DA SUTNE ON IZIGRAVA STIV NESA UMRI GOVEDO UMRI
Hahaha Diane oborio Sašu Pukla
ili njemacka osvaja kako je vec pricao na onom sranju
vise bih voleo da se izvrne na parketu nego da da jos taj jedan jebeni poen
Prvo nek da pa onda nek se izvrne
Hej hej macvane donesi nam pare ti da budemo srecni svi ti si najbolji macvonjokarice malena nasa ja u tebe verujem hej hej hej