Кладионица

1. tako je bre konjska glavo

2. Evo ga na 7 xd hej hej macvane najbolji si ti cepas trojke kao harden jednu pogodi hej

3. Hocemo se opkladiti da ce stati na 9?

4. Ajde mamu ti jebem ajde

5. Ma mačvonja je gospodin, setite se kako je mene ispoštovao trojkom onomad.
    9 ima, mlatoni ga predlagao na 8.5, nadam se da ste ga na toliko i hvatali. Ali teraće on još.

6. daj armine nemoj tako grubo uplasices ga

7. Na 9,5 xdddd

Hej hej macvonjakcic maleni ti si kosarkas najbolji par ekselans si ti jedan faul na sutu izbori hej hej

8. milan macvan sve najgore zelim gospodine

9. Hej hej macvane daj jedan kos ovde tvoji navijaci vicu hocemo hos hej

10. Igracemo se armin i ja kaubojaca kao jasimo macvana i idemo da lovimo zhajka :D

11. Hej macvancicu maleni mi smo vojska prava svakog dana rastemo ko zelena trava macvan najbolji sig hej

12. Pustim barsu, iznerviram se na 7 minuta do kraja druge četvrtine kako sve jebeno ubadaju, pljušte trojke, odbrane jadne, smorim se kako to ode u debeo plus i batalim da gledam, sad pustim opet, ono za 5 minuta igre palo fazon 7-8 poena, haha, ušli opet u onaj bedni mod, možda i ode u minus.

I kako ja pišem ovo dve trojke i polaganje za minut, ok.

13. da lovimo zajka ahha..po obroncima fruske gore..

scena, mrak se spusta i sablasna tisina se valja prevojima fruske gore, i samo cujes negde iz duboke tmine sume..NJJJEMACKA CE POBEDITI

14. UMESTO DA SUTNE ON IZIGRAVA STIV NESA UMRI GOVEDO UMRI

15. Hahaha Diane oborio Sašu Pukla

16. ili njemacka osvaja kako je vec pricao na onom sranju

17. vise bih voleo da se izvrne na parketu nego da da jos taj jedan jebeni poen

18. Prvo nek da pa onda nek se izvrne

19. Hej hej macvane donesi nam pare ti da budemo srecni svi ti si najbolji macvonjokarice malena nasa ja u tebe verujem hej hej hej

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.