Кладионица

1. Portland opet X haahahaga

2. Djenka 10,5 haha

Nema veze:

Djenka 10,5 +
    Rejesa nema u mocartu :(
    Luka mitrovic moze do 2p ja mislim 7,5 -
    Guduric.8,5 +
    Printezis nema spanulisa jbg a i ne cuva ga niko 13,5 +
    Zizic ide na gospodina birca 10,5 -
    Efes postao preozbiljna ekipa mh1 (-5,5)
    Real ukupno poena 86,5 -
    Oly 1&- ovo razmisljam jos u nekoj komb ce biti ali malo 151,5 mamu im jebem

Sa olimpijakosom je 200k na soma

3. Miler 13.5 -
    Hanikat 9.5 -
    Kuzmić 10.5 -
    Moerman 8.5 -

4. Nikolas doktore smem 5 k na ovo?

5. Na prva tri smes lagano, mislim da kuzmic nije spreman, hanikat lupa u zadnje vreme ko prozor na promaji, a miler ide na oly sto je uvek minus xd

6. Cetvrti je na nekih 70%(makar meni ako neko ima neki info za moermana nek baci pa da ga mecem i ja)

7. Evo ti info za Mormana, on ide na Oli, a ne Miler.

8. Ajd sad ponovo koja 3

9. E to to bravo a ovaj na efes to sva 4 boh i idemo jebemo karamo prdimo

10. Po mom mišljenju, opet je Moerman najmanje siguran tu, bez obzira na to što igra protiv jebene odbrane. Mala granica, a nije debil baš.

Stavi hiljadu-dve i svu četvoricu i boli te kurac. A tri hiljade stavi na zajednički vukajlijaški xD

11. (nikolas cesto promasi samo poslednji na tiketu ja sa njegovih uvek skidam zadnji i volim ga ko brata)

12. On sa njom ima planove i zeli da ih prvo ja cujem

13. TI VOLIS NJU ti volis nju

14. Veceras grmi ceca toliko cemo jebati kladionice

15. A TEBE JA a tebe ja

16. Svratio sam do sokera, svi visi za po poen, iskoristio sam to da odigram onaj nikolasov. Onaj moj nemojte igrati u sokeru one koje sam ja pisao minus ista granica kao u mocartu haha ko prstom u dupe da sam ubadao

17. jebote pa dobra je kvota na jankovic 35.00 mislim ne bi trebalo ovo propustiti

18. Onaj moj nemojte igrati u sokeru one koje sam ja pisao minus ista granica kao u mocartu

Haahahah, kako optimistično zvučiš ovde, kao da svi čekaju da okačiš da prepisuju, vidi se ta euforija zbog marine. xd

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.