Кладионица

1. uuuuups ovo nije trebalo da napisem :D

2. Pa ima tiket na prošloj postavi. Vidi je l došlo mene mrzi

3. Generalno ako uzmemo najglasnije na ovoj temi, koji je procenat prolaska, ima li dobrih saveta ili uglavnom kuknjava, cisto da znam

4. Dobija li Wawrinka ovo?

5. U brate sto bih voleo da je kalunga dobio ona tri tiketa. Kad imas muda da ulozis 15k to postujem.

6. Pogle ovo moje govnjivo sranje neka neka branko je brat a ja cu da ig karam samo da povezem 2-3 komada da dodju
    http://i.imgur.com/VkXnV05.jpg

7. Dobio bih šupalj nos do očiju da nisam 20k stavio na lajv manje od 1,5 golova prošao mi samo ovaj od 23k i taj u lajvu. Plusa imam 30k. Da je ispoštovalo duplu pobedu sad vam ne bih kucao ovo već bih gledao kako mi kurac vene u mlađanoj pičci.

8. Jbg brate moj ciganski bice bolje sutra jebacemo ih, kartu ti nisam zavrsio jer sam zaboravio da se ne lazemo

9. Više koksa i kurvi za mene

10. Necu ni ja da idem, zato. Mozemo gledati nedje i zamastiti se ako volis evo i boha da zovemo

11. Pseto, na onom za 73k prodao samo brančilo?

I jovic sto nije igrao.

12. Samo branko za 44

13. Ja malopre razmisljam sta bi se moglo igrati i nista mi ne pada na pamet znam da neki union berlin fazon igra danas i sad vidim nikolasov post reko sigurno neki tenis nesto, bas si me iznenadio sam ovim nba-om

14. A kolko ti je ovde za 3/4, povracaj?

15. Aha, pa ok jebes ga ako bude SAMO OVAJ ME ZAJEBO makar je nula

16. Posto nisam neko ko preteruje sa uplatama, a ako krenem, znajuci sebe ima da prodam stan i auto na kraju.

Da odvojim recimo 8k mesecno, sub i ned pustim po jedan tiket za crvenu, da gadjan nesto kao onaj psetov tiket ili malo manje. Kvota 20 nek bude.

I tako svaki vikend. Pa izacicu jednom valjda od 20 puta da pokrijem ulog. Xd

Nego, sto se somi23 samobanovao?