Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A 5 asistencija imaš, pa ko si ti, Nikola Jokić
Nemoj, Coa, ti, ti se ženiš, pusti mene
Dobro. Simpsona sam uhvatio na granici baš, čekao bih minuse na kalatesa, bobuu i melija sad navijam da meli strpa bar 12 da se ne grizem opet.
JEBEM TI MELI MAJKU U PICKU
Ne znam da li si ih gledao, lečki, ja pustio par minuta malopre, ide pas na jankunasa koji je apsolutno sam pod košem, nigde nikog jebote, doduše okrenut leđima ali nije naopačke majke mu ga baš steram, i on šalje pas na tri kao da tamo čeka kari pa kao daće jebem li mu seme i menjam posle toga reko' ne mogu ja ovo
Plajs = Tajs ali nije ni bitno
Ja mogu da navijam do sutra burusis i diop nece preterati taman da im saberu poene iz ove i sledece utakmice
Samo,njega cekam jebenog govnara mrtvog i odma trojka aleksandar ga priziva evo evo!!!
Ma gledao kraj, sve vreme je slao pasove, video sam i taj kad nije ni pogledao ka košu i onaj jedan kad je išao na ulaz i na metar od koša šalje dole u ugao i kad ga je Simpson faulirao, a on posle dao koš i ja skačem kad đavola, faul bio pre ma džaba sve ovo
A mlatoni je poceo solidno da ne pogadja nista
Ima li u ovoj smrdljivoj ligi neki blowout xd
Hahahaha ima brt
Evo, Arm, odmah ga izbacio, zgaziće ih Brose i bez njega, možda ga ne bude ni vraćao
E, bez zajebancije, trinkijeri najviše od trenera u EL forsira tu nba filozofiju da odmara igrače kad je BO, dakle može da se desi. Samo što neće jbg zato što melija imam na fantaziju i očekujem da strpa 15 i da mi ublaži bol od jankunasa jebem mu majku
Ubacice ga 4min pred kraj da zasije trojku sa iste pozicije kao prve 2 pa na klupu a ja da se opet uspavljujem suzama
Nece ti ulaziti meli brt opusti se.
Ajde diope prabaci pls
Šta ga jebeš da neće, ulazi sig, pa ko još igra minus na igrača koji igra protiv bivšeg tima koji mu nije pružio šansu, pa svašta
A i šta je 13 razlike, čas se stigne, igraće meli 10 minuta četvrte
http://image.prntscr.com/image/496e2abd09b7442594ce2d4dc1191a5a.png
Hahahahaah