Кладионица

1. Eto ga. Sta sam rekao. Bravo kalinicu.

2. Brate, izvini, ali ovo je presmešno

3. Pa to je to-zadnji posed. Navikao sam vec, tacno znam sta ce da se desi samo ne znam na koji nacin.... Ovaj put eto bogdan koji sutira 100% promasi i lopta se onako vrljavo odbije do hanikata a kalinic imbecil opali i po njemu i po lopti. Faul pre toga ga je udario u jebeni skocni zglob... Nisam se cak ni iznervirao ako mi verujete eto toliko sam navikao na ovo.

4. Slobodno mozete diopa i burusisa minuseve da prezategnete sa zivotnom ustedjevinom jer bih samo njih cekao a nema sanse da nisam samo ovo pao ovako, previse puta vidjeno

5. 0 poena za nekih 16 minuta :D Uzeo samo jedan šut. Nemoj sumnjati u moje predloge prijatelju

Šalabajzer
    Što Antić manje? Fali im igrača, mora neko ubadati, a još mala granica.
    pre 9 sati

6. Nikolasovi tipovi posebno dolaze kad ga neko pita zasto ili kad mu kontrira haha

Ja metio antica ono ko podmazano al hanikat peder cuo sam da se jebe sa perasovicem u dupe perasovic njega

7. Jebem ti melija i raspali armani ugasiti govna

8. raspali janez kevin kurvin sin pangos nasao bas veceras da igra partiju karijere mrs bre u picku materinu

9. 0 poena za nekih 16 minuta :D Uzeo samo jedan šut. Nemoj sumnjati u moje predloge prijatelju

Momče, za svoje dobro nemoj da ti ja ponavljam tikete, inače si bankrot.

10. Ja ne znam koji je vama vise kurac sa pangosom svako kolo jurite njega i vestermana minus pa pizdite kad prebace a pangos budjavac cele sezone nije u igri prvo poluvreme pa drugo samo prangija trojke nekad stane na dve a nekad ubode jos koju. Ja nisam hteo da pricam nista pre jer nisam ja neki znalac ali vec smo pricali ovuda o pangosu i vestermanu.

11. Ja se jednom opekao na pangosa i nikad vise granice 6-7 na likove koji prangijaju trojke ceo mec to je rizik preveliki

12. Bosko Simic
    Slobodno mozete diopa i burusisa minuseve da prezategnete sa zivotnom ustedjevinom jer bih samo njih cekao a nema sanse da nisam samo ovo pao ovako, previse puta vidjeno

pre sat vremena

13. Jankunase jebaću ti sto majki ako staneš na 12 sad

14. Jankunas još jedan poen i Plajs plus na 9.5 a tačno znam

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.