A ovu numeru mu uradio Damir Handanović. Ne znam kako nisi ranije video ceo klip koji je postojao na jutjubu. Negde u Londonu(rekao bih) Saša Ćurčić sa dva lika i ribom se parkirali s dva džipa ispred hotela sa pet zvezdica i Đani izlazi bosonog u nekoj sajber majici i pušta svoju pesmu tri puta na samom ulazu u hotel, oni pakistanci što su zaposleni gledaju i smeškaju se onako učtivo, a on pleše li, pleše, pa se sapliće na ivičnjak i nastavlja da pleše
Burazer nije uplaćivao i nije širio dalje, eto tako samo da se zna da praktično ni ja nisam prenosio nikome. Kakve smo mi cicije jebem ti, ni rođenom ocu ne bih rek'o kad bi se kladio k'o šomijev npr. xd
Brt ako kladze budu trebale da isplate milion evra ima da se umesaju i oni da nameste jbg. Zato kazem da se ne siri makar do pola sata pred pocetak pa onda ako vec hocete nekome da kazete
ja evo udaram po ripleju, vrvtno ide i na loop uskoro
radjardovo sranje ili moja hitcina?
pa znam karleusinu ovu, al ovo mi je preprijatno iznenadjenje
:(
ne zelim da se mesam u vas sukob!!
nema sukoba barem sa novosadske strane :D
pa ne znam bas, bilo je prilicno ostrih komentara vezano za dirke odredjenog muzickog instrumenta i stvaralastva gosn radjarda
za dirke priznajem al brt kako mogu bilo sta lose reci za stvaralastvo ovog UMETNIKA?
Video sam da i danas spominješ neke klavirske žice, nemaš mira, pa to ti je...
A ovu numeru mu uradio Damir Handanović. Ne znam kako nisi ranije video ceo klip koji je postojao na jutjubu. Negde u Londonu(rekao bih) Saša Ćurčić sa dva lika i ribom se parkirali s dva džipa ispred hotela sa pet zvezdica i Đani izlazi bosonog u nekoj sajber majici i pušta svoju pesmu tri puta na samom ulazu u hotel, oni pakistanci što su zaposleni gledaju i smeškaju se onako učtivo, a on pleše li, pleše, pa se sapliće na ivičnjak i nastavlja da pleše
Samir Handanovic xd
Ima neko 300 kinti na racunu da mi odigra nesto?
Ne javljaju mi se u kladzi
Ajde sad da vidimo ko je ko, u teskim vremenima ko je prijatelj
Ja nemam brate zaduzio sam se za ovo sutra xd
I ja sručio sve s računa jutros, 0.00, i od nba sam odustao.
ja imam pola dinara
Ako ti znači imam u kešu 300 :)
Burazer nije uplaćivao i nije širio dalje, eto tako samo da se zna da praktično ni ja nisam prenosio nikome. Kakve smo mi cicije jebem ti, ni rođenom ocu ne bih rek'o kad bi se kladio k'o šomijev npr. xd
Imam ja ako nije kasno.
Brt ako kladze budu trebale da isplate milion evra ima da se umesaju i oni da nameste jbg. Zato kazem da se ne siri makar do pola sata pred pocetak pa onda ako vec hocete nekome da kazete
Ne treba odigrao sam sad cu da ga okacim