U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ortak zatego 16k al debil otisao u mocart jaoj kako smo mu se smejali svi prso je
Ti radj?
Ma samo da udje nece niko tuzan ostati
у сокеру мислим да је и даље на 9.5
макар им тако стоји на сајту још увек, не знам кад се уплаћује да л' мењају
Ako prodje meni tih 9 ja racunam vec ko da sam milion uzeo, pola da vratim a sa ostatkom ide lako posle do miliona xd
Sad gledam nisam uzeo tiket u ovom plejofu pa jesam li toliki bednik jebote
ja soma
Ja samo jedan za 11 soma za ceo plejof, sramota. I onaj pad za 270 na hardena kad je promasio oba bacanja sekund pred kraj
Cudo nisi 1001 radjardu xd
Hahaahah
јесте ли дали жајку дојаву? па нема смисла баш без жајка да прође јбг.
ahaha nisam smeo da dozvolim vojvođanskim pakosnicima da se zaraduju xD
Sad sam se setio da treba košulju i pantalone da uzmem za burazovu svadbu sad za deset dana, moraće se sutra staviti još soma, vidim ja
Sto nije trazio
A i moze posle da kaci nase tikete i govori da su njegovi, to mu nije strano xd
ма да му увалимо неку леву типа вождовац 5+ и пазар х-1 и жајк прође ми попушимо ахахах
је л' се жени под шатром тај буразер радјард, то је грађевинац буразер?
Jok, ovo je pravnik-špediter burazer, ali biće i građevinac na svadbi
Pozdravi mi ga puno puno
Koja je fora sa gradjevincem?
Pa nema fore, završava građevinu jebiga
Losa je prica da mu damo pogresnu dojavu, bas ciganski onako
pa nije da on nama nije namerno podvalio lošu dojavu (to je onda kad je radjard uplatio 1001 dinar) samo da bi nas izjebao
nego dobro ko jebe žajka realno ako sve ovo dođe kako treba