е ђубре једно незахвално, па такав као ти би и сребрну наруквицу коју је добио од покојне бабе за рођендан прод'о само да има своје хирове да задовољи... џукело
700 сам ставио оно јутрос, па још 800 у кладионици после сеоској, и још 1000 динара данас кад сам сиш'о до града, кол'ко, пишљивих 20е.
едит: мислим за вас буџоване пишљивих, ја преко тога нисам мог'о, оставио још 1500 за лајв ако поведе неко ко не треба (изланух се овде јебемти умало да оде) и то.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://i.imgur.com/L4GwFd1.jpg
Na nas 20 koji smo uplatili, imaš barem 500 budala koje su se zaleteli kontra. Ne brini :)
AJDE NAPNI GA JOKANOVICU MAJKU TI JEBEM KOJI PUT ME JEBES, JEDAN GOL UMUMLJAJ NEKAKO
spavajte mirno drugovi sutra se gostimo sa bogovima
Potpuno mi je realan scenario da ovo prođe i svi uzmu pare, samo Arminu fazon golub otme tiket iz ruke na putu za isplatu
хаахахах па ево јебите ми све ако арминга нису условили са три пара и он додао звезду двојку на 1.08 или иксдва или тако нешто ахахах
Ma dodao je cukaricki ili sta vec rece da je sigurica xd
https://www.youtube.com/watch?v=jABMIhSfANs
Kome ti da je majmun bre
ma ne ne tebi.. nego ... ma............
е ђубре једно незахвално, па такав као ти би и сребрну наруквицу коју је добио од покојне бабе за рођендан прод'о само да има своје хирове да задовољи... џукело
Armine sa koliko si zatego
I ti coa, kolko ti se otvorila devojka? (u finansijskom smislu razume se)
4 прста џд
мислим није ово одговор за армина него за девојку моју аахаахахахх јао скеча јао пошалице
Tuzno je sto ce se ona, pod uslovom da te ne vara, cetiri prsta otvarati samo na porodjaju/ima xd
hahaha ne mogu da provalim jesi li hteo da napraviš ovakav skeč u skeču
700 сам ставио оно јутрос, па још 800 у кладионици после сеоској, и још 1000 динара данас кад сам сиш'о до града, кол'ко, пишљивих 20е.
едит: мислим за вас буџоване пишљивих, ја преко тога нисам мог'о, оставио још 1500 за лајв ако поведе неко ко не треба (изланух се овде јебемти умало да оде) и то.
Hahahah solidan spontani skec xd
Sa 1000 za sad, sutra ako izmuljam pare ide jos, drze jos u meridijanu i pinu blizu 9
инсепшн од скеча какав сам леонардо ди каприо напашће ме међед ускоро