Кладионица

1. Treba mi neko da razvodi svatove ujak ratni veteran nema noge

2. Ma dobra je picka al je glupa ko kurac. Dve godine nije naucila hendikepe i alt hendikepe da kuca, pojeba svima tikete ja uvek prodjem s one strane pulta pa joj kazem EVO TU KLIKNI kliknem joj ga u dupe bas. Sifre gresi stalno, 2+ prvo i dva plus ukupno i tim jedan 2+ to joj sve isti kurac...

3. Duo zamišljam kao dvojnicu frulu

4. Pa promenio si post sad ja glup

5. Maestro Bora Dugic - Grasshopper - duo.mp3

6. Naslov teme govori dovoljno. Samo ako mogu da zamolim da ovde ne pišete priče tipa prodala me Nica za tri soma evra već da ova tema služi za konstruktivnu diskusiju kladioničara sa predlozima,savetima...

7. Hahaha
    EDIT ladno

8. Coa brt znas i sam kolko puta sam ovde kukao na nju da me pojebala kad ocu da domacin ne izgubi sa vise od 6,5 a ona mi pukne da gost dobije sa vise od 6,5 itd. Ili onda kad sam gadjao igrace i sad znas da ja forsiram minuseve a ona mi sve pluseve opalila. Najveci je problem jer ja to telefonom pa ne vidim tiket kad ga otkuca a ne proveri ga, sa onom drugom nemam nikakvih problema godinama sve sljaka kao sat...

I meni je zao bilo ali vidim da njoj nije zao mene, bolje da se ne sabiramo za koliko me je pojebala neka plati sada pa nek se misli za ubuduce. Sta da je bila maksimala tiket sta bi onda radili?

9. Daj sliku, otkupicu ja dug, jebo sad 20000 dinara, nesto mi doslo zao.

10. torazulu
    Daj sliku, otkupicu ja dug, jebo sad 20000 dinara, nesto mi doslo zao.

S kim je igrao zao? Raonićem?

11. Brt kad sam kucao to preko vibera (ne mogu više jer je taj što je kucao zavrnuo kladionicu za silne neke pare i zapalio u crnu goru hahah, kucao tikete za sebe bez pokrića) uvek mora povratna slika da ide za svaki slučaj a i radi evidencije. I burazer je to isto radio redovno, tako da jbg, šta da ti kažem, da te je ujebala - jeste, al' da je kazna njoj velika - i to jeste

Kao da meni sad dođeš i tražiš mi 10k ako sam ti nešto izjebao oko tiketa, pa mogao bi da me uhvatiš za jaja i poigraš samo xdd

12. Jedem govna, ako bre mater joj jebem, koliko samo kod sebe pizdim zbog takvih stvari, u ovoj seoskoj kladionici samo što sam sebi ne kucam tikete za tastaturom, igre koje hoću svakako sam tražim u onom padajućem meniju gde su šifre kad kuca, ona gluperda otvori i ja listam da nađem jer je glupa kao kurac, tipa 1i- na basket i sl.

13. Danas sam išao u Topolu nisam te našao ali sutra ko zna ko zna to

14. Pa to i jeste pravilo-da ako nije sigurna da je lepo otkucala posalje povratnu sliku vajberom. Al eto nije jer ko zna...uglavnom jebe mi se da razmisljam zasto, nek razmisli ona o svojim postupcima pun mi je kurac glumljenja crvenog krsta.

Pa sad ne znam sta da ti kazem za ovo drugo ali bi trebalo da mi poverujes na rec da kada bi dosli u situaciju da mi dugujes da bi mi vratio sig(sig) xd

15. ја сам ћорав, пре неки дан видим Севиља - Ваљадолид 0:1 60 и неки минут, реко лагано ГГ, после видим да је то Сефиља II..

заслепе паре човека, зинуо анус

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.