Кладионица

1. Pa sad ne znam sta da ti kazem za ovo drugo ali bi trebalo da mi poverujes na rec da kada bi dosli u situaciju da mi dugujes da bi mi vratio sig(sig) xd

Slažem se svako ko je dovoljno jadan da duguje taj nema samopouzdanja da se suprostavi đavolu kad dođe po svoje.

2. Sutra mi napravite tiket 6 igrača +/- doći ću u 13h ovde da prepišem

3. Zatvorili soker u koceljevi sad samo mocart ima i ne zovemo ga više mocart nego kladionica ima da otvorim planet 365 win samo da bi ponovo imali mocart u životima našim

4. Ladno si unistio kvotu 45

5. Što familija može da te sjebe to niko ne ne može. Ubodem basket Turke, Litvance, Slovence i Špance u hendikepu, pogodim fudbal Srbiju iz 1-1 i 3+, 2-3 Gruziju i Irce, 1 na Španiju, 1 i 2-4 na Albaniju i i naravno sjebe me Makedonija protiv Izraela. Ja zategnem keca, Pandev zategne meni u 73. i dobiju Makedonci. Na 100 kinti 7.600 bi billa bombona, ali jebiga.

6. Nadao sam se da ces na kraju da se žališ na odložen meč Hrvatska-Kosovo. Xd

7. Je l' primetio neko da francuzi u ful sastavu igraju 0:0 evo 70 minuta sa luksemburgom, a kvota na keca bila 1.01?

8. Hahaahahh 0:0 kraj, ovde mora da je armin stavio sto evra na keca da dobije 100 dinara za tiket :D

9. Sta mislite koliko je ljudi veceras palo na francuze raznih kombinacija tipa 1&3+ itd?

I koliko je tek palo u lajvu od 45-og minuta pa na dalje na francuze?

10. Pa samo je bilo dato kao hendikep uz odredjeni broj golova 5 fazon da dobija francuska, mozda jos poneka igra zavisi od kladze

11. Ma nije bilo 5. Na engleze sa maltom bilo 2. Svejedno u lajvu je bilo zatezanja makar u zadnjih 15min ja da sam pratio zategao bih sig(sig)

12. gde imaju jeftine dojave

13. Ne znam jel se zajebavaš, ali ako misliš na ono od šomijevog ortaka sudije, to je tek u sredu popodne

14. a gde ne mislim matori

15. Za dojave ne znam za usrane čmarove znam XD

16. Tima 11.5 +
    Olaseni 13.5 -
    Satoranski 16.5 +
    Vučević 15.5 +
    De Zeuv 10.5 -
    Ovaj je počeo jbg

Kuzmić 6.5 +
    Osman 16.5 -
    Lučić 8.5 -
    Gasol 16.5 -
    San Emeterio 6.5 +

Mozgov 13.5 +
    Vojvoda 15.5 -
    Šarić 16.5 -
    Dubljević 11.5 -
    Rodrigez 7.5 +
    Gudurić 6.5 -

17. Zasto Saric minus kilograme?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.