Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Djoks da si me poslusao sad bi vec imao pola tiketa prolaznog sta cmizdris sad tu ko picka neka
Jedini način je da te usere ona Peđina prerealna igra
Ps ne osuđuj ako ne znaš celu priču molim te
i veceras mi je lose napicu se sigurno svega mi
Šta piješ kada jeca ti se
nebitno sta samo da je kvantitet
baska ona baska ja ona s njim a ja sam sam
Šta bre glumi ovaj tima koje pičke materine teodosića nekog, 6 asistencija za 13 minuta, alo mejmune šutiraj bre čekam te za pare dvaput sam na trojci i ne kao iskuliraj neka ma jedi govna da l' bre svaki dan da me jebe nešto ovako bedno
Napunili ga faulovima pederi, sto posto namerno izvalili da je tima vezivno tkivo ekipe turci govna smrdljiva gledaj kako mahmatoglu kenja sudiji sada
Pa ne znam da li je teorija zavere sada ali ja stvarno kapiram da je lakše njega napuniti faulovima jer nije toliko providno kao napuniti porzingisa, a fazon najbitniji je igrač tu uz ovoga dugačkog
Jebem ja mater uglavnom i njemu i sudijama, na dva tiketa čekam samo njega jeb'o mi pas mater
Eto, aj sad kazi da nije namerno mamu im jebem
PA VIDI OVAJ LOPOVLUK JEBEM LI IM MATER MRTVU BRE U PIČKU ŠTA FAUL MAJKU TI JEBEM DA TI NE JEBEM STO PUTA
Gledaj sta rade sad i bertransu hahaha pa ostace porzingis i blums sami na parketu
I ovo je bio faul na porzingisovom sutu za tri. Sudije su karali na poluvremenu.
Edit: hahhahhahaha pa gledaj porzingisu ovaj faul xddd
Izašao sam da ne gledam do kraja ove četvrtine, nije mi zbog tiketa (dobro jeste i to) nego što sam video šta su počeli da rade samo da turci mrtvi uhvate priključak
Pu jebem im seme odvratno gade mi se govna, ne prođe prvenstvo kod njih da mi se ne zgade
ukenjao me tiket.8325 na 50 din uplate.toliko me ukenjalo da sam 2 kluba trazio preko gugla da vidim iz koje su lige.alzir bio na kraju.i alborg u 90om izjednaci.
Jel me ispratio neko?
E moj djoks stajl jebo te grcki kino...
Bravo sanitarni
Hvala ps
hvala brate.
jedino ovako mogu i da nabodem da izlupetam.okacio bi ja ovo,al preko maxbeta nece da okaci tiket jebeni.ono status tiketa i to.kao na mocartu.ne da se hvalim mnogo,vec da vidite kako sam naboo kajaanin haka -kufu 98 3+, paradou-oran 1, hussein dey-USM alger x...