Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Najsladje pare brt xd
http://i.imgur.com/DKsY3JR.png
http://i.imgur.com/dCFvurc.png
и што је најгоре, не псујем тиму јер је момак почео више него коректно партију него турска говна јебем ли им порекло дабогда их потребили курди све
а лепо сам причао себи кад сам састављао бежи од турака у пичку материну опет ће нешто дркати курац и ево, не видех да ми је тима на два тикета
A sto me nisi poslusao za porzingisa brate, bas je bio tipcina danas
Fram - Selfoss 1+ prvo pls
а пс ставио сам га живмити и онда се баш овог суђења усрао и скинуо га јер је у непроблематичним утакмицама два пута већ изашао због пет пенала и као 'ајде тиму ћу, у форми је а мало више се чува фаулова и ево шта ми направи говњиви турчин
Dokle gospode da igramo ovu igru dosta je gospode umoran sam
hahah
Svaki dan odigram grčki kino 13 17 22 1000 u glavu i 3 puta sam dobio po 65k
Mačva danas
tm1 1+pp
X
Tr 2:2
Smrdljivi govnjivi lil
Auuu pa sad ubacili skokove i asistencije
Dortmund 2
Arsenal 1
Sautempton 1
Juventus 1
Bazel 1
Koponen 12.5 +
Kuzminskas 14.5 -
Valančijunas 15.5 +
Иргао и ја Шредера и Копонена плусеве и још Мелија, Мачијулиса и Папаниколауа, из најглупљег разлога, мале им границе, пребацују са 3-4 коша.
Ono za vikend sto sam rekao i odigrao prva lil juce crveni u prvom na kidisali pre toga, odmah druga liverpul ajde nema veze 2 tiketa imam bez francuza izbacio sam, liverpul u prvon crveni isto pa kako da daju gol jebeni jebem ti lazi smrdljivi
verujem da je poklon kvota juve 1x i 2 + prvo.2.45 u mocartu.kapiram da ce ih juve pregaziti.
Jebemu sumrak u picku krvavu jebeni Sautempton celu proslu sezonu su me jebali evo i sad me jebu jebeni Votford oni da izgube mars majku vam jebem.
0/23 imam uspesnost pogadjanja jebenog Saut
Frajburg - Dortmund, crveni za frajburg u tridesetom minutu, 12 (dvanaest) uzastopnih pobeda borusije, i evo kurčina, pa kako bre ovo sve mu jebem dokle ovako
Zašto je Dončić stao na 14 a granica 14,5 da bih dobio 40k la ga no
Zarila kandze zarila kandze andjela
Boban 12.5 + (lol, pa ovde je moglo 16.5 KO-MO-TNO)
Ukić 6.5 -
Mozgov 13.5 +
Rubio 7.5 +
M. Gasol 11.5 -
Na bobana i mozgova bih stavio dve kuće nego sam osiromašio ovih dana pa nisam baš toliko mogao