Кладионица

1. Sve se slazem osim za marka gasola. Ako spanci ne odigraju makar 10min sa oba gasola na terenu onda su idioti.

2. Pa iskreno ni ja ne znam što sam ga stavio, tražio sam neki minus od tih sa nešto višim granicama, gledao vojvodu, njega, mahmutoglua i šarića i jbg izvučem marka, jebeš ga.

3. Coa mislim da si mogao plus na Marka lagano da odigraš, napuniće braća Turke večeras sva je prilika.

4. Španija H1 13.5
    Rusija H2 1.5 i 75.5 + pp
    Rubio asistencije 4.5 +
    Mozgov 13.5 +
    Korkmaz 8.5 -

5. Evo ti ih coa obojica u prvoj postavi

6. gonzo

Coa mislim da si mogao plus na Marka lagano da odigraš, napuniće braća Turke večeras sva je prilika.

Gonzo, ti da nešto znaš ne bi te žena vozila u koli(ci)ma (dok dete drži u naručju)! xddd

Još ukić da ne svira kurcu i mozgov da odradi ono što se očekuje od njega večeras

7. Gonzo, ti da nešto znaš ne bi te žena vozila u koli(ci)ma (dok dete drži u naručju)! xddd

A ima i tu istine majku mi jebem xd

8. marselj ren 1 i 3+.imaju bolji tim i ren je u losoj formi.i mora marselj da se vadi jer ih je monako pregazio.

9. Mark gasol nije dosao u plus na ovom prvenstvu

10. Boban 12.5 + (lol, pa ovde je moglo 16.5 KO-MO-TNO)
    Ukić 6.5 -
    Mozgov 13.5 +
    Rubio 7.5 +
    M. Gasol 11.5 -

Mozgov da se prekrsti u Bezmozgov, 4 preglupa faula a naspram sebe imao žorića i planinića.

Ma znao sam da nešto mora da se pojebe kad se arming pojavio, pomislio sam samo da će roko-leni ukić šutirati trojke 5/5 ili tako nešto

11. Da pobedi mrtvi Dinamo Bukurešt, bilo bi 243 hiljade.
    Ovako kita.

https://image.prntscr.com/image/c6g2XwkoQfS2X1Uwxo9GnQ.jpeg

12. Kako volim ove pedjine smicalice

13. Jel moguca ovolika kvota na svabu sutra bokte pa moram to ispostovati pa taman da ih ugaze spanci 60 razlike

14. Liverpul 1
    Maribor 1X i 0-1 prvo poluvreme
    Lajpcig - Monako 2-3
    Totenhem - Dortmund 12 i GG
    Kvota: 22

15. Srećna slava druže

16. Haha ja sam mislio da se prestalo s tim

17. Datome 13.5 +
    Meli 8.5 -
    Boban 14.5 +
    Jovic 7.5 -
    Bogdanovic asistencije 4.5 +
    Macvan skokovi 3.5 +

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.