Pa iskreno ni ja ne znam što sam ga stavio, tražio sam neki minus od tih sa nešto višim granicama, gledao vojvodu, njega, mahmutoglua i šarića i jbg izvučem marka, jebeš ga.
Coa mislim da si mogao plus na Marka lagano da odigraš, napuniće braća Turke večeras sva je prilika.
Španija H1 13.5
Rusija H2 1.5 i 75.5 + pp
Rubio asistencije 4.5 +
Mozgov 13.5 +
Korkmaz 8.5 -
Evo ti ih coa obojica u prvoj postavi
Coa mislim da si mogao plus na Marka lagano da odigraš, napuniće braća Turke večeras sva je prilika.
Gonzo, ti da nešto znaš ne bi te žena vozila u koli(ci)ma (dok dete drži u naručju)! xddd
Još ukić da ne svira kurcu i mozgov da odradi ono što se očekuje od njega večeras
A ima i tu istine majku mi jebem xd
marselj ren 1 i 3+.imaju bolji tim i ren je u losoj formi.i mora marselj da se vadi jer ih je monako pregazio.
Mark gasol nije dosao u plus na ovom prvenstvu
Mozgov da se prekrsti u Bezmozgov, 4 preglupa faula a naspram sebe imao žorića i planinića.
Ma znao sam da nešto mora da se pojebe kad se arming pojavio, pomislio sam samo da će roko-leni ukić šutirati trojke 5/5 ili tako nešto
Јуве 2&ГГ 8,25
Da pobedi mrtvi Dinamo Bukurešt, bilo bi 243 hiljade.
Ovako kita.
U sunce ti
Kako volim ove pedjine smicalice
Jel moguca ovolika kvota na svabu sutra bokte pa moram to ispostovati pa taman da ih ugaze spanci 60 razlike
Liverpul 1
Maribor 1X i 0-1 prvo poluvreme
Lajpcig - Monako 2-3
Totenhem - Dortmund 12 i GG
Kvota: 22
Srećna slava druže
Haha ja sam mislio da se prestalo s tim
Datome 13.5 +
Meli 8.5 -
Boban 14.5 +
Jovic 7.5 -
Bogdanovic asistencije 4.5 +
Macvan skokovi 3.5 +
Pa nije xD
Sve se slazem osim za marka gasola. Ako spanci ne odigraju makar 10min sa oba gasola na terenu onda su idioti.