Кладионица

1. Au kako dobra slava kod Armina, pije se kajsijevača i skautira pečenje..jako ukusno i krcka korica.. doduše falilo mu rena kad sam tražio ali progledaću mu kroz prste :D

2. Haha kroz prste, jao Armine, ceo dan puštaš Drska ženo plava umesto da si otišo po ren, naopako

3. Ljudi Izijem se udavio koskom od lososa

4. Sahranio nas je sve ovde u par godina, red je bio vala, nagurajte mu još kostiju u grlo za svaki slučaj da ne prodiše slučajno

5. evo moram i ja pohvaliti prijatelja nikija prvi put dolazi na slavu odusevio me je najpre neko skupo vino pa cvece za moju majku ma sarmirao je goste celu noc vreme je naprosto proletelo evo sad sam ga ispratio na taksi kaze popio sam necu voziti evo ti kljucevi doci cu ujutru na kaficu taman e tad me je kupio za sva vremena ma svaka cast prijatelju drago mi je da si uzivao a veruj mi zadovoljstvo je bilo moje

6. Je l ovaj probusio dusnik ili
    Zna li se sta

7. Ja evo ne znam, crven je u licu i krklja nešto Ja ned išm pomzi mi

8. Pustio sam mu Milicu Pavlović, evo bacaka se po podu u ritmu pesme

9. JOJ KRV MI NA USTA I NA NOS POMAGAJTE

10. SISAJ LIMUN DA RASTVORI KOST TO MI JEDAN LEKAR REKAO SAMO BRZO MORAŠ DRŽI SE

11. UMRO MI UJAK JOJ MAJKO NA SLAVI

12. Zato ja nikad ne kupujem lososa

13. Sad će i grizli da ga pojede kad namiriše kost od lososa opa opa :D

14. NABIO SAM UJAKU NOZ U GRDUI NA SLAVI

15. poserem ti se na to govno od ujaka i ja

16. Dzabe ti nikolase sve pare ovog sveta i faberzeova jaja kad jedes ren sa pecenjem!

17. SISAJ LIMUN DA RASTVORI KOST

ahah

18. Uh uh uh 14 mečeva NBA večeras, nije mi dobro

19. A ja se upinjem da sastavim neki LŠ tiket i nema boga

Pa onda ćemo čekati nba šta sad

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.