U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
колико среће има овај стојковић, дефинитивно више него памети!
'ајде, има ли ко нешто паметно, да и ја послушам за данас?
Kacam stoka, pa igram kako je "REALNO", a ne po osecaju. Znao sam da ce Suboticani usrati motku i da ce rad da dobije, ali opet, vise volim statistiku od sestog cula. Zato se i desilo ovo:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1572-6263420-963
Evo moj skromni doprinos:
REAL GG3+
Celzi 1-1&2+prvo
Ukupna kvota 12
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1537-5073839-963
Prvi tiket u Mocartu posle vise od 3 godine.
svaka cast grifine, ja retard danas nisam palio komp, inace bih odigrao u singlu...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1572-8613321-963
Jebiga :D...
Džankozo, nije svaka čast zbog Olimpije, ali za Aris, pa jebiga, da si pogledao klip šta prave ljudi dole, još koji to odjek ima u hali, ja i ortaci bismo tukli PAOK u takvoj atmosferi, a ne profesionalni košarkaši. :) A 'teo sam danas da vam kažem da singlirate fašiste tačan rezultat 4:0 ili 4:1, keve mi, ali nisam stigao, mor'o na Zvezdu. Stvarno glupo zvuči, ali bilo je tako... Ali najviše mi je krivo zato što su bile odlične kvote na one kombinacije vrste 1-1&3+ i na Bajern i na Real. I znao sam za glodare, ali džaba kad nemam jebenu kintu! Joj, kad bi mi večeras uleteo ovaj NBA... :D
Trpajte pare u subotu na Borac protiv Hajduka. Kontam da ce da ih puste da bi ostali u ligi. A igraju 3 za 3 i 4 za 4, sto se da videti iz njihovih medjusobnih. Ali opet mi nije jasno sto su danas pustili Bsk ( verovatno postoji neki krug ekipa pa dele bodove). Nacuo sam sat vremena pre utakmice da je namesteno, pa singlirao 2 za 500 kinti na kvotu 5, nije lose...
Ko je napisao Za Olimpiju (ne da mi se sad listati), NAČI ČU GA U GRADU!!!
Samo na njih pala. PU!
Mogo bi se sa Hemofarm juriti, sve il nista je..
Treba mi tiket kvota 4-5 da sve pare turim na njega.
Ja će sklopim nešto kace vrnem kući, moram kod čika doktora, pa će se upišem ovdje, da izbaksuziram malo :)
јуче убо само ЛШ, реал 4-6 и челзи 1-1. остало попуцао на више нивоа.
данас ћемо да узмемо кинту, јебемуоца. дајте предлоге, да већамо.
и нек' свако ко наиђе баци по један предлог за вечерас, да све то фино уклопим у један тикет, 'оћу да повратим поверење у вас :Д
а и лепо је било док смо играли оне заједничке тикете некад, док је још НМФ био на теми.
Meni se čini da će Bilbao biti gg. Mančster mora dati 2 komada, a Bilbao ako im je tamo uvalio 3, valja kući bar 1 dati.
I Šalke - Tvente treba probati x2, oko 1.7 kvota.
I ja napokon ubodoh jedan tiket:
Hajduk - Jagodina 2 - Oće valjda u Evropu pa kupuju utakmice.
Zvezda 3+
Čelzi 3+
P.S. Igrajte na Napredak, vraćaju se u "elitno" društvo.
Moj predlog za veceras je PSV - Valencia prvo poluvreme 2+.
Jasno je da je valencia prosla, psv zamenio trenera,mogu valjda da pokusaju da pobede pred svojim navijacima. e sad fora je sto ce verovanto da se izloze da su arsenal i celzi pa da mogu da stignu i prestignu zaostatak, tako da ocekujem da ce prvo da povedu , pa ce ih valencia oladi sa jednim komadom. A moze i da se igra 1GG, ili za sigurnije samo GG.
Uff, ne bih mogao vise da se slozim
Има ли нешто паметно за данаса? Мрзи ме да размишљам, дајте неке препоруке.
I Šalke - Tvente treba probati x2, oko 1.7 kvota.