Кладионица

1. Udineze-Az Alkmar 1-- Kv. 2

2. Evo mog skromnog doprinosa mozzartovom bogatsvu. Voleo bih da se zvezde poklope pa da situacija bude obrnuta :)

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5647696-963

3. Možda previše rizično,verovatno neće pasti toliko golova,ali
    Ath. Bilbao : Man. Utd.
    tm2 2+&GG
    3.10
    PSV : Valencia
    tm2 2+
    2.35
    Schalke : Twente
    tgg GG3+
    2.10
    Besiktas : Atl. Madrid
    tgg GG3+
    2.05
    Man. City : Sporting L.
    tgg GG3+
    2.15

4. Ko je napisao Za Olimpiju (ne da mi se sad listati), NAČI ČU GA U GRADU!!!

Sori Sele, jebiga. Ortak mi je rekao da to Olimpija dobija 100%, a ja sam znao da je Hemofarm rasulo, tako da... A i ne'š me danas nači u gradu, mrzelo me da se cimam na predavanja. xD

I Šalke - Tvente treba probati x2, oko 1.7 kvota.

Fuj to. xD Šalkeu u prošlom meču nisu igrali 2 ili 3 prvotimca, a sad igraju kod kuće. Mislim, moguće je naravno, ali ja ipak mislim da će tu doći 1. Gazimudo, dobar tiket ckroz. Ukrašću ti neke predloge. :)

5. Jel moze neko da mi objasni foru sa benefitima u mocartu? Jel moraju svaki tiket da mi otkucaju na karticu ili mogu samo da donesem licnu, tiket i karticu?

6. A i ne'š me danas nači u gradu, mrzelo me da se cimam na predavanja. xD

Ondak će ti pošaljem virus, paš sjebati komp :D

Mančester - oba daju
    PSV - oba daju
    Siti - 1
    I vjerovatno Šalketa

Kvota 5,47

Oto će da mećem, a onda ću vjerovatno još jedan tiket nešto kasnije.

Zašto za vikend imaju samo 4 utakmice u Premijer ligi?
    Wolverhampton - Man.Utd
    Newcastle - Norwich
    Fulham - Swansea
    Wigan - W.B.A.

7. @ flow

tiket mora da bude uplacen sa karticom da bi imao benefite.

A sta mislite za dubl:

salke 1
    olimpijakos 1

8. Gazimudo, dopadljiv je onaj tvoj uplaćeni tiket, ali ima jednu falinku: nije sigurno da će M.City dozvoliti da prvo poluvreme završi nerešenim rezultatom. Nadam se da grešim.
    Ja bih odigrao ovo:
    A.B. - M.U. - 2GG
    PSV - V. - 2GG
    O. - M. - 1

9. Fina kvota. Sad me nervira što sam stavila Šalke već na prvi tiket, a kakav sam baksuz, ako ga stavim i na drugi - neće doći 1.

10. Zašto za vikend imaju samo 4 utakmice u Premijer ligi?

FA kup bre

11. Ondak će ti pošaljem virus, paš sjebati komp :D

Džaba ti i to. Prekjuče kad sam ga uključio pištio je k'o da sam u njega ubacio motornu testeru. :D Koj' vam je moj sa kecom na Olimpiakos? :)

12. FA kup bre

Kacam kreten ćoravi. PU!

Naebačeš Grifinče, kad tad :D

A Olimpijakos kontam ako su dobili u gostima i ovu će kod kuće, gdje čini mi se dobro igraju. Samo me Šalketa nervira, dal da ga stavljam i na drugi tiket ili ne...

13. Pa može da bude, ali ne znam, meščini da će Metalist da odigra bolje nego u Ukrajini, iako to baš i ne zvuči realno jer su drugačiji vremenski uslovi i igraju dole u Grčkoj pred našom braćom fanaticima. Ja ću tu lepo golove, pa šta bude. Zlatno pravilo: NIKAD JEDNU ISTU STVAR NA 2 ILI VIŠE TIKETA!

14. Zato još nisam kliknula uplati listić :D

Deder, daj ti prijedlog neki, kaj da stavim pored Olimpijakosa. Ima gore šta sam odigrala na prvom. Moraš se sad iskupiti za košarku :D

15. Bezze mi da te pitam, ali čisto da vidim koliko sam zasro, za koliko si pukla na šuntave Slovence? Predlog: 2-3 gola.

16. Selenijum, otkači se više tog Šalketa 04, i igraj 3+ na Bilbao-Junajted, ili na PSV-Valensija. Odluči sama.
    P.S. A ja verujem da će oba da dođu minimum po 3+, čak i u varijanti GG3+.

17. igraj na PSV 1+I&1+II (bar po gol u oba poluvremena)

18. Zlatno pravilo: NIKAD JEDNU ISTU STVAR NA 2 ILI VIŠE TIKETA

Aj' ti to objasni mojim drugovima...

19. Ma sića neka Grifine, sva sreća pa nisam imala love, već samo ovih parica na wwin-u. Krivo mi je što sam pala taj "sigurni" tiket - tu sam više uplatila, a lupanje uplatim manje i prođem :D

Selenijum, otkači se više tog Šalketa 04, i igraj 3+ na Bilbao-Junajted, ili na PSV-Valensija. Odluči sama.

Vidiš da sam se uhvatila Šalketa ko pijan plota, ne znam koji mi je kurac :D
    Nači, mećala sam na drugi tiket Olimpijakosaše i 3+ na ove dvije, pa ko ga jebe.
    Nek prođem jedan, biće dobro :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.