Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Neka si se u'vatila za Šalke, dobiće.
Eee moj ti, ja to ne mogu sebi da objasnim... xD
Koliko vidim, većina je igrala Mančester i PSV 3+, ima da popadamo ko budale :D
Ja nisam igrao ni mancester ni psv 3+ :D
Super, ti si naš idol, 'ajde sad idi, radimo. xD
hanover kec
patetiko madrid dvojka
olimpijakos kec i pantelić daje četri gola i 2 iz kornera
peesve gg
bilbao gg
mer'dijane vrći pare od ofke!
Ne verujem da sam se zajebao što sam igrao tri seta:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5637797-963
без обзира колико их волим и то, мислим да ће да одиграју к'о пичке, да се затворе и чувају резултат. играо сам 0-1 и 0-2 гола.
шалке ће да ољушти твенте. по мени, твенте без јанка није твенте, што се и види по форми у лиги (добро, победили пеесве 6:2, ишло их је, јебига, десило се). хунтелар, фарфан, раул... јебаће им маме са све кломпама на ногама, ллоол
манчестер сам пис'о двојку. не волим тај тим ич, али поштујем фергусона, ценим да неће да се опросте тако лако. свакако да онако лошу текму не могу да одиграју, нити билбао може да понови онако добру партију, по мом мишљењу.
бешикташ - атлетико, ценим много голова. турци ће да направе брука атмосферу, а атлетико има фалкаа. фино би било да се гађа да симао саброса да гол бившем тиму, и то може да се деси лако.
пеесве се не отписује. тачно, није валенсија звезда па да их бију у реваншу 5:0, али брз гол може да одради своје. из кеца у кец, па шта му бог да! и гол-гол.
хановер пХ. стандард није толико квалитетна екипа да их победи у гостима, а хановер већ има резултат који их води даље, пуца им стојко да се цимају. евентуално ће мунути један из контре кад стандард баци све карте у напад. дакле и из х-1.
сити... шта да се каже - СИТИ. :)
или ће да изјебе, или ће да им да 3 и више. пошто их волим, типујем на ово друго :)
и удинезе неки јалов кец, пирова победа од 1:0.
шалке ће да ољушти твенте. по мени, твенте без јанка није твенте, што се и види по форми у лиги (добро, победили пеесве 6:2, ишло их је, јебига, десило се). хунтелар, фарфан, раул... јебаће им маме са све кломпама на ногама, ллоол
манчестер сам пис'о двојку. не волим тај тим ич, али поштујем фергусона, ценим да неће да се опросте тако лако. свакако да онако лошу текму не могу да одиграју, нити билбао може да понови онако добру партију, по мом мишљењу.
бешикташ - атлетико, ценим много голова. турци ће да направе брука атмосферу, а атлетико има фалкаа. фино би било да се гађа да симао саброса да гол бившем тиму, и то може да се деси лако.
пеесве се не отписује. тачно, није валенсија звезда па да их бију у реваншу 5:0, али брз гол може да одради своје. из кеца у кец, па шта му бог да! и гол-гол.
хановер пХ. стандард није толико квалитетна екипа да их победи у гостима, а хановер већ има резултат који их води даље, пуца им стојко да се цимају. евентуално ће мунути један из контре кад стандард баци све карте у напад. дакле и из х-1.
сити... шта да се каже - СИТИ. :)
или ће да изјебе, или ће да им да 3 и више. пошто их волим, типујем на ово друго :)
и удинезе неки јалов кец, пирова победа од 1:0.
Pasces, rekao si nam ovde sta ce igras ololoo
Mogu se kladim da će šalke da dođe 0-2.
одиграо сам ја 4 тикета, немаш фрке, а ако неки падне на овим првим текмама у седам, онда ћу да оплетем још који на преостале 4 утакмице :)
На једном сам игро:
Шалке - Твенте (ХК 0:1) 1
Билбо - Јунајтед 1Х
Новак - Алмагро 3 сета
а на другом:
Билбо - Менчеста 2
Бешикташ - Атлетико 1Х
Ханофа - Стандард Х
Шалке - Твенте 1
Шалке ми је некако најсигурнији пар данас. Само да сад не урекнем. :куцам у дрво: Билбао се вероватно ложи на куп Уефа, док Манчестерима вероватно пуца курац за ово такмичење. Мис'им, није оно да их баш заболЕ, али генерално Енглези иначе немају велики интерес за ово, поготово јаки клубови к'о Манчестери. Што због њиховог густог распореда - што због тога да Премијер лига, па и Еф-еј куп, имају приоритет. На овом другом сам игр'о двојку, јер они ипак имају 20 и више играча који би играли прву поставу у Билбау, били капитени, изводили: слободњаке, корнере, пенале, гол ауте, с центра, ауте, индиректне ударце и терали тренера да прави склекове после сваког пораза. Ђокавца сам препис'о од овог горе, свиђа ми се пик. Алтетико има добар рез, али не и недостижан, па ценим да ће Бешика покушати да стигне, али не верујем с успехом. Овај Хановер и Стандарад, не'ам појма, ту мож' свашта да буде, а ја некако очекујем тврду утакмицу с мало голова. Неки 1:1 резултат ми се мота по вугли, па сам зато одигр'о икс.
Ja mećo:
Junajted
Šalke
Olimpijakos
Hanover
Siti 1-1
PSV 3+
Svaka čast Mažiću,crveni za AZ i ujedno 1:0 za Udineze :)
Nek neko napokon napisa tako osim mene :D
Ovi ako se ne razigraju, krvi ću im se napiti.
Grifindore, jel si zaustavio tvog drugara u nameri da stavi pare na Zvezdu? :)
Aj se kladimo da neće. :) Nema šanse. Tu će baš da padne golova. O jebem ti blesavi Hanover, koji im je sad kurac? Mora da se iživljavaju zbog onog poraza u liZi od Verdera, majke im ga blesave. :)
Sumljam. 'Naš kakvu atmosferu prave blesavi Turci, pogotovu baš Bešiktašovi navijači. Doduše, ni Fenerovi ne zaostaju mnogo, ali ovi su totalni fanatici.
Ma nije bre stavio velike pare, nije singlirao Zvezdu nego je odigrao na tiketu. :)
Опааа! Билб'о води! Кул, кул... Ионако ће Стандард тешко да стигне до 2:2, мада кажу да је 2:0 најгори резултат.
Kako mi se PSV posrao u zivot!
Samo da da Mačester 1 gol, bem li ih mutave....