U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Bravo Sele. Ćestitamo. :) Ja met'o ovo za danas:
CSKA - PAO preko 151.5
Olimpjiakos - Barsa 2
Teodosić preko 9.5
Jasikevičijus preko 7.5
Marselinjo Uertas preko 5.5
Koliko sam se jebeno oduševio kad sam video da može da se igra u Sokeru ovo za igrače i poene i te kurce. :D
Koi sam ja kreten! Htjedoh uplatiti sve isto što i ti i slučajno kliknem manje koševa umjesto više. Ne znam koj mi kurac bi. Naravno, skontah tek kad uplatih...
http://www.dodaj.rs/f/M/8s/2aSGcmSJ/capture.png
A jebiga, sjebaše me ovi glavni poeni. Kacu ljaljani i jedni i drugi. A trebalo je da znam da će igrati jako oprezno jer ipak je to finale. A razmišljao se i da stavim dvojku na PAO, bila kvota preko 3, ali sam odustao u poslednjem trenutku. Umro bih da sam stavio. :) ZNAŠ KOJA JE BILA GRANICA ZA JASIKEVIČIUSA? 7.5! A čovek dao 19 poena! Doduše, nisam očekivao da će dati baš 19, ali mog'o sam glavu na panj da stavim da će ići preko 7.5. Pa to su 2 trojke i jedan normalan pogodak, a on čo'ek u 30 i nekoj šije trojke k'o blesav i igra k'o blesav. :) Joj, što mi je drago da sam nabasao na ovo u Sokeru jer toga pre dole kod nas nije bilo. :)
zajebali se za jasikeviciusa
Ovog Jasikeviciusa nije ni bilo kod nas u ponudi.
Dzankee, jesi ti zabo ove dve 7+?
Ма јок, од друга друг :) камо среће да сам ја...
Sutra stavljam nekih 100-150 dinara na neke sigurice. I sve sto izvucem ide na City i Bolton. Navukao sam se na to obrtanje love. Mogao sam da sam imao muda, prosli vikend da izvucem nekih 9000 sa 50 dinara. Ovako samo 2100 :)
реал- мајорка 2 , квота 12,5 ја игро опааа
Ljudi...ja imam jedan predlog za nedelju...reci cu vam sutra/preksutra
Oma sada oma Dzankaro. Barem nagovesti u kom pravcu razmisljas. Treba mi lova, ide mi rodjendan, treba pocastiti ekipu. :)
па оно...размишљао сам о томе...проценат да ће да прође је око 2-3%...ал вреди пробати...у питању су 2 занимљиве екипе...мада више о томе сутра прексутра..кад ти је рођендан?
U Nedelju.
Nadam se da ce ga Bolton uciniti nezaboravnim. :)
аххахаха још кад би ова моја текма прошла...веруј ми...квота ће бити гарант преко 50...ал то је мој осећај, ништа више...предлог..
Ali je fora sto ja na te osecaje ne stavljam preko 50 dinara. Ne dozvoljava mi finansijska situacija. Tako da mi i kvota 50 ne znaci mnogo, ali potrudicu se da ispratim.
па добро...стави колко оћеш...ја се, због једне ситуације, служим оним ''кад већ излазиш излази на велико''....сви ставе на тикет квоте 200 20-50 кинте, ја турим 200-300...па да га јебем...видећемо уосталом..
Jesi dobio nekad tako veliku kintu na tiketu? Ja idem na sistem da se ne kockam, nego da se kladim.
Дефиниши то велику кинту...
Ма једном ми се деисло одиграм тикет квоте 120...и напишем улог 200...и прецртам и напишем 50...и тај тикет прође...баш се сећам да сам га ставио на ову тему
Sta znam... Recimo preko 20 000 hiljada na 50.