Кладионица

1. Koja sam ja glupaca baksuzna, ona nerasna! Imam Mocart klub karticu i ne uplatim preko nje tiket!!! Mrtvi Rumuni prekinuse utakmicu, a islo kako treba, bar bi se kvota racunala kao 1 i 1 dozvoljen pad koji imas kao benefit kluba. Ali da, oce to da ja budem pametan. Sad, posto nisam uplatio preko kartice, ceo tiket pao u vodu. Mogao sam bar 50e da uzberem. Gadjao bih se ciglom da mogu.....

2. То БЛЕЈЧЕ БРАТЕ МИЛИ! ДЕРИ ПРЉАВИ ЧЕЛЗИ!

F*ck Off Chelsea FC,
    You ain't got no history,
    Five European Cups and 18 leagues,
    That's what we call history...

Јетра базен заувек <3

3. LIVERPUL JEBE!
    Glupi bonus kad nisam mogla singlirati sa njim...

4. Five European Cups and 18 leagues,
    That's what we call history...

Ovo sam danas naknadno potražio na netu da vidim šta to pevaju posle fak of Čelsi Ef Si, ju ejnt gat nou histori. :D

Јетра базен заувек <3

Takoe!
    'AJDE JEBENI GLUPI NBA, PROĐI JEDNOM U ŽIVOTU, 'LEBA TI! Nisam proš'o NBA još od one zajebancije s poenima kad sam ubo 2 dana za redom na poene solidnu kintu.

5. Sutra sve pare na Atletiko M!! Kvota nikad lepša, Bilbao je dobro i dogurao do finala, lol.

6. LIVERPUL JEBE!

jes ti krštena... pa mi smo njima ućerali kurčinu, i to crnačku, kad je trebalo... sinoć čoek izveo kombinovan tim, boli ga kurac, čuva igrače da i švabama istu stvar zaćeramo u po minkena

7. Samo se ti tješi, rogonjo jedan :)

8. Norveški kup:

Arna Bjornar - Hodd 1 (kvota 9)
    Hodd igra sa trećom postavom..
    U mozzartu ja nisam našao, tek u nekom Bet live'u..

9. у бог те мазо

10. Jeboooteeee, odigram jebeni sistem za danas i razmišljam se da li da stavim x p.p. ili 2 p.p. na Otelul i stavim x. 45. jebeni prokleti minut, smrdljivi Otelul daje gol! Nije prošlo ni 30 sekundi, kraj! Aaaaaaaaaaa, jebote, dokle bre više u pičku materinu?! JEBEM TI BIRMINGEM MRTVI POSRED PIČKE. Toliko.

11. Joj jest plaču ovi iz Atletika B. :(
    Aukurac, baš su sjebani.
    Šteta, navijah za njih.

12. Ufff, blesavi Birmingem ipak izjednači, znači imaću neku siću, taman da opizdim nešto za sutra. :D Kakav kretenski tim... A šuntavi Otelul me sjeba za 1800. Kako bi mi to selo...

13. Birmingem ne ide u premijer ligu, jel tako?

14. Ne, jerbo su slepci. Pukli prvu tekmu 1:0.

15. Кад имају дрво од нападача (НИЈЕ ЖИГАРА!), Марлона Кинга. Шта је човек све промашио у два меча то је невероватно. Пао сам данас на њих, играо Атлетико и Бирмингем кечеве за по 500 ја и ортак. Скоро пет хиљада добитак. КИНЖЕ ЦАВО ЈЕДНА, ВРАТИ ПАРЕ!!!

16. Bravo Žajče, kolika je bila uplata? :) Ja stavio 500 kinti na Ferera, Federera, Delpa i Njokovića. Soma dobitak, ali i to dobro dođe. :)

17. E u kurac...Jos je Rapid primio 2 komada u zadnjih 10 minuta, bar bih dobio 7 dana besplatno...
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1215-7374306-979

A evo ga jos jedan...
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1215-5920143-979

18. Ја сам успјела да од оног бонуса јуче добијем 5 правих ојра са којима могу синглирати, тако да ће се историја падања наставити. Прошла сам ово:
    http://www.dodaj.rs/f/W/uB/4Kb2diKv/capture.png

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.