U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jebalo ih "Molimo Vas proverite rezultat obrade tiketa putem opcije Moj nalog" :)
Јебем им матер путем опције мој налог... Већ 15 минута одбијају да ми узму паре, пу говна!
Тај рад, ја реко сад кад ми 10 пута скину један те исти тикет.
Јој колико пиздим сад
Сат времена покушавам да уплатим ове текме од 16х и неће говно. Ај у курац прелазим у Атлантик. лоло
ja pokusao 5 puta da uplatim, i na kraju odustao,reko bozji znak da ce padne tiket.. A svabe su po efikasnosti pocele da lice na srpsku ligu.. jebote, kod njih je nekad bilo da se bijes od jutra do sutra, sad vecina tekmi ostane u 0-2
Само да прибележим да сам хтео да играм кечеве на Ливерпул и Звезду и гг2+ на Фулам - Тотенхем.
Koper - Triglav 2 5,50kvota
Rusi idu iz 2 u 1 :)
Не могу на лајву да одиграм ништа, јебо их сајт, а 1 је 4,65.
Ma to oni prate naš forum, vide da znamo šta će doći pa vas blokirali. Sve su to govna sa zapada. :D
hvala gazimudo :) ja ispratio za 500 tuljane, pala kvota na 4.4 u meridijanu, ali avaj, 1700 cistih
Само да се захвалим за Пазар - Кула, штета што ми је мртви Челзи пао... :)
Ljubim u kurac Šoneta iz kladže koji mi je greškom otkucao Arsenal UG2+, umesto T12+.
Uzeo sam 4000
http://www.dodaj.rs/f/2w/mU/p4wBqg/tiket.jpg
Опет уклети ГГ. :) Лестер води 2:0.
Па који курац сад, не примају уплате на Звезду, не примају на Холанђане, па јебем ти сад ћу да потрошим последње паре на неки безвезе лајв тикет.
Манчестер 6+ прво полувреме са тенденцијом ка 8+, лолоо
Cekam za isplatu PSG 2 i da ce atletiko madrid da mune barem 1 gol.
Za koliko?
Шта мислите о гг на Бајерн - Дортмунд? Квота је 3.1, јер су одиграли очајно прво полувреме.