Кладионица

1. Jebalo ih "Molimo Vas proverite rezultat obrade tiketa putem opcije Moj nalog" :)

2. Јебем им матер путем опције мој налог... Већ 15 минута одбијају да ми узму паре, пу говна!

3. Jebalo ih "Molimo Vas proverite rezultat obrade tiketa putem opcije Moj nalog" :)

Тај рад, ја реко сад кад ми 10 пута скину један те исти тикет.

4. Јој колико пиздим сад

5. Сат времена покушавам да уплатим ове текме од 16х и неће говно. Ај у курац прелазим у Атлантик. лоло

6. ja pokusao 5 puta da uplatim, i na kraju odustao,reko bozji znak da ce padne tiket.. A svabe su po efikasnosti pocele da lice na srpsku ligu.. jebote, kod njih je nekad bilo da se bijes od jutra do sutra, sad vecina tekmi ostane u 0-2

7. Само да прибележим да сам хтео да играм кечеве на Ливерпул и Звезду и гг2+ на Фулам - Тотенхем.

8. Koper - Triglav 2 5,50kvota

9. Rusi idu iz 2 u 1 :)

10. Не могу на лајву да одиграм ништа, јебо их сајт, а 1 је 4,65.

11. Ma to oni prate naš forum, vide da znamo šta će doći pa vas blokirali. Sve su to govna sa zapada. :D

12. hvala gazimudo :) ja ispratio za 500 tuljane, pala kvota na 4.4 u meridijanu, ali avaj, 1700 cistih

13. Само да се захвалим за Пазар - Кула, штета што ми је мртви Челзи пао... :)

14. Ljubim u kurac Šoneta iz kladže koji mi je greškom otkucao Arsenal UG2+, umesto T12+.
    Uzeo sam 4000

15. http://www.dodaj.rs/f/2w/mU/p4wBqg/tiket.jpg

Опет уклети ГГ. :) Лестер води 2:0.

16. Па који курац сад, не примају уплате на Звезду, не примају на Холанђане, па јебем ти сад ћу да потрошим последње паре на неки безвезе лајв тикет.

17. Манчестер 6+ прво полувреме са тенденцијом ка 8+, лолоо

18. Cekam za isplatu PSG 2 i da ce atletiko madrid da mune barem 1 gol.

19. Шта мислите о гг на Бајерн - Дортмунд? Квота је 3.1, јер су одиграли очајно прво полувреме.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.