Moje neko vidjenje situacije - igokea igra iznad ocekivanja. Gazda im je Dodik koji je samo takva grobarcina . ( evo i poslednjeg dokaza ) http://www.youtube.com/watch?v=QbJTLBnCYL0 Posto verovatno ni sami nisu ocekivali da ce da budu prvi na tabeli, mislim da ce sutra da puste partizan , jer ipak verujem da i dodiku smeta ovo vestacko gruvanje zvezde preko noci samo sa ciljem da se izbaci partizan iz evrolige (necu da ulazim u rasprave oko ovoga,to je moje misljenje).
Znaci, dodik je gazda igokee, dodik je grobar kome kao i ostalim grobarima smeta fmp koji je prilicno pustio muda ,pogotovo sto se tice price koja nema veze sa kosarkom, pa ce verovatno gazda da naredi da se malo slabije odigra mec. Uz to,nije nerealno ni da dodje dvojka i bez toga, tako da cu ja igrati. Kvota je 1.8 sto je retkost u ABA ligi na partizan.
Ovih 4000 sto sam dobio cu da stavim u Utorak na jedan tiket LS+LE. Kvote 15-20. Ako uleti ZBOGOM KLADIONICE - ako ne uleti ZBOGOM KLADIONICE. Ne pircinjava mi zadovoljstvo vise, to sam danas skontao. Mozda napravim neku grupu na fejsu pa da u njoj tipujem za svoj merak. Jednostavno isti mi je kurac dobio - izgubio. Vise se i ne nerviram, a i ne radujem se dobitku. Samo neki splin osecam...
Papete, evo nudim ti moju stranicu ako hoces da vodis privremeno..
Ja nemam vremena zbog obaveza na faxu, pa ako hoces, uskoci, bice ti lakse da batalis.
JEBEM MAJKU FAŠISTIČKU KAPITALISTIČKU!! TVOROVI SMRDLJIVI. PIČKA PORTUGALSKA. PU!!!
VAMOS ATLETI!! ZA SIROTINJU GLADNU!!
NISAM SE KLADIO AL MI SE GADI REAL, ISTO KO I BARSA!! PU! PU! HRAK, PU!!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
E ljudi,sutra je tekma Igokea - Partizan .
Moje neko vidjenje situacije - igokea igra iznad ocekivanja. Gazda im je Dodik koji je samo takva grobarcina . ( evo i poslednjeg dokaza ) http://www.youtube.com/watch?v=QbJTLBnCYL0
Posto verovatno ni sami nisu ocekivali da ce da budu prvi na tabeli, mislim da ce sutra da puste partizan , jer ipak verujem da i dodiku smeta ovo vestacko gruvanje zvezde preko noci samo sa ciljem da se izbaci partizan iz evrolige (necu da ulazim u rasprave oko ovoga,to je moje misljenje).
Znaci, dodik je gazda igokee, dodik je grobar kome kao i ostalim grobarima smeta fmp koji je prilicno pustio muda ,pogotovo sto se tice price koja nema veze sa kosarkom, pa ce verovatno gazda da naredi da se malo slabije odigra mec. Uz to,nije nerealno ni da dodje dvojka i bez toga, tako da cu ja igrati. Kvota je 1.8 sto je retkost u ABA ligi na partizan.
Jebote,ova zvezda ce opet da dodje iz dvojke, stvarno bezobrazno..
EDIT: psz i atletiko cekam za 1300 kinti , nije mnogo,al dupliracu ulog od avansa :D
Ја опичио лајв кечину кад су примили гол, квота 3,45
E vala ako i ovih 0:2 okenu, onda stvarno treba da nas izbace iz svih takmicenja i klupskih i reprezentativnih.
ФК Армани - ФК Мађарска 0:2
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=944#post_2190635
која сам ја пичка и таленат да искулирам добар осећај
Stivene, samo hrabro, samo napred Obilic!
http://www.dodaj.rs/f/y/8T/1tC4qa8Q/tiket.jpg
Ево да лепо затворим овај дан.
У 77. минуту сам упркос свакој логици ставио 200 да ће доћи гг на Звезда - Војводина. Л-О-Л
Ajde peseze bre mamu ti jebem!
jebes fudbal breee...jos niste batalili to sranje :D
Neka iznenadjenja iz spanske lige...
Lagun Aro - Kaha Laboral 1 3.25
Unikaha - Mursija 2 7.50
pa da ga jebem.... sad ce jos nesto
Џанки искулирај.
ХАХАХАХа
?
Ovih 4000 sto sam dobio cu da stavim u Utorak na jedan tiket LS+LE. Kvote 15-20. Ako uleti ZBOGOM KLADIONICE - ako ne uleti ZBOGOM KLADIONICE. Ne pircinjava mi zadovoljstvo vise, to sam danas skontao. Mozda napravim neku grupu na fejsu pa da u njoj tipujem za svoj merak. Jednostavno isti mi je kurac dobio - izgubio. Vise se i ne nerviram, a i ne radujem se dobitku. Samo neki splin osecam...
Papete, evo nudim ti moju stranicu ako hoces da vodis privremeno..
Ja nemam vremena zbog obaveza na faxu, pa ako hoces, uskoci, bice ti lakse da batalis.
Imas PVT
Rekoh za Vošu :)
JEBEM MAJKU FAŠISTIČKU KAPITALISTIČKU!! TVOROVI SMRDLJIVI. PIČKA PORTUGALSKA. PU!!!
VAMOS ATLETI!! ZA SIROTINJU GLADNU!!
NISAM SE KLADIO AL MI SE GADI REAL, ISTO KO I BARSA!! PU! PU! HRAK, PU!!
To Dub, podržavam!