Večeras je sigurno da će Benfika dati 1 ili više golova na utakmici, kvota 1.50.
Njoj treba za dalji prolaz pobeda na koju će ići i očekuje se da daju gol majku im ako hoće da ganjaju tu pobedu :)
Barselona je u zadnjih 6 utakmica na domaćem terenu primila bar po jedan gol od gostiju, i to i od slabih i dobrih ekipa. Uz to sigurno neće igrati svi iz prve postave, pošto je Barselona već obezbedila prvo mesto.
Znači ovo je kao jedan siguran par za večeras, nije neka kvota ali može da posluži:
Valja odigrati večeras NBA. Atlanta i Denver igraju x, pajste šta sam vam rek'o. Mislim da jutros nije nijedna došla x, tako da bi trebalo bar jedna, verovatno i dve da dođu x. A za LŠ me mrzi sad da gledam. Neka se teraju lepo svi u pičku materinu. Opet će neko večeras da jebeno proda, k'o i uvek. U stvari, odigrali su Finiks i Memfis, ali nema veze.
Gazde Šahtjora i Čelzija su ortaci. Imaju para i jedni i drugi, al može to Abram da plati(Iako je gazda Šahtjora bogatiji od Romana). Ja igram keca na Šahtjor i golove.
Barsa Benfika gg
Seltik mora da naguzi kući Ruse.
Lil dobija, Valensija ne daje gol jer Soldado odrađuje suspenziju.
EDIT: Remac neće da vrati naziv teme, hejtujte ga.
ово сам рек'о лику кад ме питао за савет данас, а и сам ћу да испоштујем исто:
Јувентус 2-2&3+
Челзи даје два у првом
Брага пх
Манчестер 2-3
Бенфика даје гол у првом
Селтик х-х
Бајерн даје два (или чак 3!) у првом
Лил 0-2
и кад улети, биће к'о бог!
А на другима ћу опет да играм неке спрдње, чисто да пратим, јер немам капитал да гађам јаче тикете. Иначе, на лајвбету могу много добре паре да се узНу вечерас, само да се чека до негде 70.-ог минута (типа ако манчестер води кући тад, а галатасарај у том тренутку има 0:0 са брагом, гађати на тој (или обе текме) да ће да остане тај резултат до краја, нису ту лоше квотице).
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Моцарт променио излгед сајта?! ШКК?!
Koji vam je kurac, svi igrate na Spartak? :O
Spartak je otpisan, nemojte se zajebati.
Sparatak je u kurcu, nikako na njih. Od Zenita kući izgubili 2:4, a od Dinama 1:5.
I trenera su promenili...
Daće Avramovič po Juga svakom igraču Šah. ako dobiju Juve.
Večeras je sigurno da će Benfika dati 1 ili više golova na utakmici, kvota 1.50.
Njoj treba za dalji prolaz pobeda na koju će ići i očekuje se da daju gol majku im ako hoće da ganjaju tu pobedu :)
Barselona je u zadnjih 6 utakmica na domaćem terenu primila bar po jedan gol od gostiju, i to i od slabih i dobrih ekipa. Uz to sigurno neće igrati svi iz prve postave, pošto je Barselona već obezbedila prvo mesto.
Znači ovo je kao jedan siguran par za večeras, nije neka kvota ali može da posluži:
Slažem se, mada ću ja probati pre toga Belenašeš 1, Australija 0-2, I neke švabe worms x2 ukupna kvota 2,7
200 din pa da imam šta da uložim na LŠ :D
Ja ne postujem dok ne bude normalan naziv teme.
MODOVI ILI MODU, ENO TI TEMA O ELITNIM SPORETIMA PA TAMO IMAJ IZLIVE HUMORA.
KURCA NEMAS PA SE OVDE IZIVLJAVAS!
Odlično izgleda novi sajt Mocarta. Naročito live bet.
није лош
Cini mi se da je dosta brzi...
Valja odigrati večeras NBA. Atlanta i Denver igraju x, pajste šta sam vam rek'o. Mislim da jutros nije nijedna došla x, tako da bi trebalo bar jedna, verovatno i dve da dođu x. A za LŠ me mrzi sad da gledam. Neka se teraju lepo svi u pičku materinu. Opet će neko večeras da jebeno proda, k'o i uvek. U stvari, odigrali su Finiks i Memfis, ali nema veze.
Gazde Šahtjora i Čelzija su ortaci. Imaju para i jedni i drugi, al može to Abram da plati(Iako je gazda Šahtjora bogatiji od Romana). Ja igram keca na Šahtjor i golove.
Barsa Benfika gg
Seltik mora da naguzi kući Ruse.
Lil dobija, Valensija ne daje gol jer Soldado odrađuje suspenziju.
EDIT: Remac neće da vrati naziv teme, hejtujte ga.
Juventus igra sa 6 odbrambenih igrača, formacija 6-2-2.
Juventusova odbrambena linija večeras :D
http://www.cipscanada.ca/images/day2mojacartraining114_edited.jpg
ово сам рек'о лику кад ме питао за савет данас, а и сам ћу да испоштујем исто:
Јувентус 2-2&3+
Челзи даје два у првом
Брага пх
Манчестер 2-3
Бенфика даје гол у првом
Селтик х-х
Бајерн даје два (или чак 3!) у првом
Лил 0-2
и кад улети, биће к'о бог!
А на другима ћу опет да играм неке спрдње, чисто да пратим, јер немам капитал да гађам јаче тикете. Иначе, на лајвбету могу много добре паре да се узНу вечерас, само да се чека до негде 70.-ог минута (типа ако манчестер води кући тад, а галатасарај у том тренутку има 0:0 са брагом, гађати на тој (или обе текме) да ће да остане тај резултат до краја, нису ту лоше квотице).
Gladioci, moj predlog za danas:
2) tiket:
Barselona-Benfika X pp ili X kraj 2.1
Seltik-Spartak X pp ili X kraj 1.8
3) tiket:
Celzi-Norddsdada NG 1.67
Lil-Valensija NG 2.05
Ја игро јуве 2 прво полувреме
Kombinovao danas i sutra:
Sutra:
I čeka se ovaj od sinoć:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-9471121-1039
U Meridijanu blokirane sve igre na Šahtjora. Može samo 3+ i fiks.
Htio sam odigrati 3+p.p. na Šahtjora i Čelzija. Kvota bila 47. Ako dođe, poješću se.
Опет рикно моцартов сајт, нисам могао уплатити.