Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sevast
ako staviš 4/6 dobitak će ti biti mali ali imaš pravo na dva kiksa
ako staviš 5/6 dobitak će biti puno veći od sistema 4/6 io tu imaš pravo na jednu grešku
Probaj da ubaciš tekme za koje misliš da su 100% i njih staviš pored tog sistema i one ti ulaze kao uplata.
EDIT: A ako staviš 4/6 i prođeš 5 tekmi opet će ti biti puno manje nego da odigraš sistem 5/6.
a ne, znas sta sam mislio... ako stavim 4/6 i pogodim pet tekmi, dobitak ce biti isti kao da sam stavio 5/6? a ako pogodim 4/6 opet sam nesto nabo...znam za ovo da se dodaje fiks kao uslov, to nije lose
evo imaš u editu :)
sad kapiram, veci je broj kombinacija....
taj rad :)
Šta li će sutra biti sa ovom tekmom:
Shakhtar - Juventus
X- 1.85 i odgovara im ali me nešto vuče na jebeni Shakhtar ne znam što.
Ovde MORA da padne tacan rez 2:2 ili 3:3.
ceo svet zna da i jednim i drugima odgovara X, pa onda kako bi bar malo skonili sumnju , odigrace na mnogo golova. Ja cu odigram 2:2 , 3:3 i prelaze 1-X i 2-X.
da ga jebem,jedno mora uci, a mozda i dvoje :D
da, i ja ocekujem da bude barem 3 gola na mecu
U Mocartu blokirani prelazi na Sahtjor-Juventus.
EDIT: Gazimudoje, ispraticu ova 4 predloga.
3+ na tu tekmu 2.15 kvota :D
Kontam 1:1 ali nema nigde da se igra tačan rezultat :O
hahahahh pazi ponude :D
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/kvote#6409
Ima da se igra u Meridiranu. Na 2:2 kvota presmesnih 5.5 al zato na 3:3 20.0 :D
Prelazi su kvote 7 i 8. To se ne isplati igrati.
ви се смејте, ја ћу ту да играм двојку. нешто ми мирише на прелаз 2-х, ал' нећу да играм због таквих квота и због тога што ће сви живи да пишу икс. тако да сигурно контрирам. из два у два и три плус, и челзи прво три плус и бог да ме види!
брао фејзе за анализу олимпијакоса и арсенала, и фала :) и брао за тачан рез!
ја синглиро олимп.на једном, а на другом одигро дортмунд, реал из кеца и динаме гг. све ситно, таман покрио ону глодарску катаклизму у лакташима од недеље што сам фасово. а сутра икс на проверено поштене жабаре
SUTRA KAD USTANEM OCU DA BUDE NORMALAN NAZIV TEME!
PUSITE KURAC VI STO MENJATE!
stvarno smarate s menjanjem naziva tema. aj vrati i ne seri
HAHAHAHAAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAH
Eво тата да вам саопшти нешто из мог угла:
Сутра играју украјински и жабарски клуб. А шта најбоље раде и једни и други? Намештају. Тако да, Шахтјор је прошао, Јуве није. Бјанконерима сигурно није до стрепње и јурења икса, већ доказивања, да је то онај стари Јуве. Уз Ањелијеве руке, и пар стотина сома јевреја, Шахтјор пада у Доњекцу (Доњецку, јебем лига), могућ неки прелаз из Х или, чак (ништа није немогуће), из 1. Углавном, за мене је то 2 сигурна.
Шахтјор - Јувентус 2 (4.2)
Селтик је показао да има муда ове сезоне, али, да ли су бољи од Бенфике? Можда су заслужили, због оне победе над Фарселоном, да прођу, али не пролази се у осмину финала ЛШ захваљујући једној победи. Данас, играју са очајним, али пребогатим, и солидно-квалитетним московским Спартаком, који је, реално, јачи од Селтика (плус ће дигра МекГиди, леђенда оба клуба), тако да, у Глазгову би требао да падне Селтик.
Селтик - Спартак 2 (5.5)
Приде бих додао Лил - Валенсија 0-2, могуће и 0-1. Углавном, ово ће бити једна монотона и досадна утакмица. Уколико Лил победи, играће ЛЕ на пролеће (У случају пораза БАТЕ-а), Валенсија је друга те друга, а притом су и у резултатској катаклизми. Значи, овде ће да падне јако мало голова, могућа победа Лила (мада чисто сумњам), у сваком случају, не залећите се на двојку.
Лил - Валенсија 0-2 (2.0)
SMARAČI SA SMARANJEM MIJENJANJA IMENA TEMA ODJEBITE. Jesamimreko!
CHELSEA - NORDSJILAND
1tm1 2+
2.15
SHAKHTAR - JUVENTUS
ki 2
4.20
BARCELONA - BENFICA
ki 1
1.55
CELTIC - SPARTAK M.
ki 2
5.50
Ukupna kvota 76.98
Хтео сам Шахтјор - Јувентус ППГГ, али у Моцартовој листи нема те игре?! Сећам се да кад сам купио листу Балкан Бета, још у петак, да је та игра била 4.95 или тако нешто.
Тако да, данас:
Шахтој - Јувентус 2 (4.2)
Лил - Валенсија 1Х (1.45)
Манчестер - Клуж ГГ3+ (1.7)
Квота : 10.35