Кладионица

1. Sevast
    ako staviš 4/6 dobitak će ti biti mali ali imaš pravo na dva kiksa
    ako staviš 5/6 dobitak će biti puno veći od sistema 4/6 io tu imaš pravo na jednu grešku

Probaj da ubaciš tekme za koje misliš da su 100% i njih staviš pored tog sistema i one ti ulaze kao uplata.

EDIT: A ako staviš 4/6 i prođeš 5 tekmi opet će ti biti puno manje nego da odigraš sistem 5/6.

2. a ne, znas sta sam mislio... ako stavim 4/6 i pogodim pet tekmi, dobitak ce biti isti kao da sam stavio 5/6? a ako pogodim 4/6 opet sam nesto nabo...znam za ovo da se dodaje fiks kao uslov, to nije lose

3. evo imaš u editu :)

4. sad kapiram, veci je broj kombinacija....

5. MakaronMaster
    Šta li će sutra biti sa ovom tekmom:
    Shakhtar - Juventus

X- 1.85 i odgovara im ali me nešto vuče na jebeni Shakhtar ne znam što.

Ovde MORA da padne tacan rez 2:2 ili 3:3.
    ceo svet zna da i jednim i drugima odgovara X, pa onda kako bi bar malo skonili sumnju , odigrace na mnogo golova. Ja cu odigram 2:2 , 3:3 i prelaze 1-X i 2-X.
    da ga jebem,jedno mora uci, a mozda i dvoje :D

6. da, i ja ocekujem da bude barem 3 gola na mecu

7. U Mocartu blokirani prelazi na Sahtjor-Juventus.
    EDIT: Gazimudoje, ispraticu ova 4 predloga.

8. 3+ na tu tekmu 2.15 kvota :D
    Kontam 1:1 ali nema nigde da se igra tačan rezultat :O
    hahahahh pazi ponude :D
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/kvote#6409

9. Ima da se igra u Meridiranu. Na 2:2 kvota presmesnih 5.5 al zato na 3:3 20.0 :D

10. Prelazi su kvote 7 i 8. To se ne isplati igrati.

11. ви се смејте, ја ћу ту да играм двојку. нешто ми мирише на прелаз 2-х, ал' нећу да играм због таквих квота и због тога што ће сви живи да пишу икс. тако да сигурно контрирам. из два у два и три плус, и челзи прво три плус и бог да ме види!

12. брао фејзе за анализу олимпијакоса и арсенала, и фала :) и брао за тачан рез!

ја синглиро олимп.на једном, а на другом одигро дортмунд, реал из кеца и динаме гг. све ситно, таман покрио ону глодарску катаклизму у лакташима од недеље што сам фасово. а сутра икс на проверено поштене жабаре

13. SUTRA KAD USTANEM OCU DA BUDE NORMALAN NAZIV TEME!
    PUSITE KURAC VI STO MENJATE!

14. stvarno smarate s menjanjem naziva tema. aj vrati i ne seri

15. Гладионица

HAHAHAHAAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAH

16. Eво тата да вам саопшти нешто из мог угла:

Сутра играју украјински и жабарски клуб. А шта најбоље раде и једни и други? Намештају. Тако да, Шахтјор је прошао, Јуве није. Бјанконерима сигурно није до стрепње и јурења икса, већ доказивања, да је то онај стари Јуве. Уз Ањелијеве руке, и пар стотина сома јевреја, Шахтјор пада у Доњекцу (Доњецку, јебем лига), могућ неки прелаз из Х или, чак (ништа није немогуће), из 1. Углавном, за мене је то 2 сигурна.

Шахтјор - Јувентус 2 (4.2)

Селтик је показао да има муда ове сезоне, али, да ли су бољи од Бенфике? Можда су заслужили, због оне победе над Фарселоном, да прођу, али не пролази се у осмину финала ЛШ захваљујући једној победи. Данас, играју са очајним, али пребогатим, и солидно-квалитетним московским Спартаком, који је, реално, јачи од Селтика (плус ће дигра МекГиди, леђенда оба клуба), тако да, у Глазгову би требао да падне Селтик.

Селтик - Спартак 2 (5.5)

Приде бих додао Лил - Валенсија 0-2, могуће и 0-1. Углавном, ово ће бити једна монотона и досадна утакмица. Уколико Лил победи, играће ЛЕ на пролеће (У случају пораза БАТЕ-а), Валенсија је друга те друга, а притом су и у резултатској катаклизми. Значи, овде ће да падне јако мало голова, могућа победа Лила (мада чисто сумњам), у сваком случају, не залећите се на двојку.

Лил - Валенсија 0-2 (2.0)

17. SMARAČI SA SMARANJEM MIJENJANJA IMENA TEMA ODJEBITE. Jesamimreko!

18. CHELSEA - NORDSJILAND

1tm1 2+
    2.15
    SHAKHTAR - JUVENTUS

ki 2
    4.20

BARCELONA - BENFICA

ki 1
    1.55

CELTIC - SPARTAK M.

ki 2
    5.50

Ukupna kvota 76.98

19. Хтео сам Шахтјор - Јувентус ППГГ, али у Моцартовој листи нема те игре?! Сећам се да кад сам купио листу Балкан Бета, још у петак, да је та игра била 4.95 или тако нешто.

Тако да, данас:

Шахтој - Јувентус 2 (4.2)
    Лил - Валенсија 1Х (1.45)
    Манчестер - Клуж ГГ3+ (1.7)

Квота : 10.35

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.