Tim Matavž uništio Napoli i milion tiketa širom sveta.
Усро ми Атл. Мадрид сва 3 тикета.
Arsenal - WBA 1x Sunderland - Chelsea x2 Atl. Madrid - Deportivo La Coruna 1 Osasuna - Valencia x2 Augsburg - Bayern 2 Aston Vila - Stoke 1x Fenerbahce - Buyukshir 1x
Sve same duple sanse i ziceri, niske su kvote, ali planiram da ubacim jos dve tekme sa normalnim kvotama i bice solidan dobitak. Kako vam se cini ovo?
Edit:
evo, ovo bi npr. bio tiket
Arsenal - WBA 1 Aston vila - Stoke 1x Sunderland - Chealsea x2 Augsburg - Bayern 2 Athletico Madrid - Deportivo 1 Stutgart - Salke 2
Previse utakmica. Skracuj.
Inace zaboravih da stavim svoj tiket, za koji sam mislio da je pao, KAD ONO!!!
Alba - Unikaha 2 1.85 Prokom - Makabi H2 (10.5) 1.85 ((gubio makabi 9 razlike, al gledajte zadnju cetvrtinu!! bruka!! :D )) i cekam Finiks - Dalas 2 2.20
za 7700 na 1000 dinara...verovatno cu da branim ako stignem, ako ne -> ko ga jebe... nek ide zivot
EDIT: Vidite kolko je basket laksi za ubadanje...manite se fudbala napominjem opet...
EDIT 2: Ne skrnavite, vratite ime teme u Kladionica ili Kladiona...
Imam nekih parova sa sitnim kvotama a evo i dva para sa malo većim kvotama:
Genk - Basel X V.Plzen - Atl.Madrid 1
Rekoh ja danas i naravno niko nije ispratio :)
Ne znam koji mi je kurac ovo trebalo da igram jebeni fiks na nešto. A inače ne igram fikseve skoro nikad: http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1230-8277724-1039
Ја сма река' да ћу стално да играм од сад фиксеве, гађем све са еуром и добро је то
a điđuđuđuđ
хаххахаха јес', добро је река' онај
Џанки је зарадио најмање милијарду динара на кладионици. Па он сваки дан између 10 и 20 црвених узме.
Brao smare, izbaci sve posle ''Kladionica''...
edit: frenki nemoj srati ziv ti ja :D
Najsmešnije do sad na onoj temi.
Зезам се Џанки, шта ти је. Узмеш 30 црвених лоло. Ајд дај неку кошарку да се извлачимо.
Imam već na ovom tiketu 2500, ali ako kojim slučajem dodje sutra ovaj treći proser, biće šuške, ima da se nabrojim :)
http://img442.imageshack.us/img442/9640/screenshotkm.jpg
Samo ne znam kako se gleda kod online kladjenja, da li je četvrtak kraj kola i računa se ovo kao kvota 1, ili se čeka ishod, s obzirom da se zna da se igra sutra?
ako je bila odložena tekma,onda je kvota 1.ako nije,onda cekas da se zavrsi,pa uzimaš pare. :)
Па Предраже што нам не јави за ове прелазе? :)
Eto Frenki, možeš da igraš ovu zadnju :) Ovo je obično lupetanje... najbolji stil za kladžu :)
EVO SUSKE AL CE SE NABROJIS!
Valjda bese imaju 48h da odigraju, posle toga kvota 1.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Tim Matavž uništio Napoli i milion tiketa širom sveta.
Усро ми Атл. Мадрид сва 3 тикета.
Arsenal - WBA 1x
Sunderland - Chelsea x2
Atl. Madrid - Deportivo La Coruna 1
Osasuna - Valencia x2
Augsburg - Bayern 2
Aston Vila - Stoke 1x
Fenerbahce - Buyukshir 1x
Sve same duple sanse i ziceri, niske su kvote, ali planiram da ubacim jos dve tekme sa normalnim kvotama i bice solidan dobitak. Kako vam se cini ovo?
Edit:
evo, ovo bi npr. bio tiket
Arsenal - WBA 1
Aston vila - Stoke 1x
Sunderland - Chealsea x2
Augsburg - Bayern 2
Athletico Madrid - Deportivo 1
Stutgart - Salke 2
Previse utakmica. Skracuj.
Inace zaboravih da stavim svoj tiket, za koji sam mislio da je pao, KAD ONO!!!
Alba - Unikaha 2 1.85
Prokom - Makabi H2 (10.5) 1.85 ((gubio makabi 9 razlike, al gledajte zadnju cetvrtinu!! bruka!! :D ))
i cekam Finiks - Dalas 2 2.20
za 7700 na 1000 dinara...verovatno cu da branim ako stignem, ako ne -> ko ga jebe... nek ide zivot
EDIT: Vidite kolko je basket laksi za ubadanje...manite se fudbala napominjem opet...
EDIT 2: Ne skrnavite, vratite ime teme u Kladionica ili Kladiona...
Imam nekih parova sa sitnim kvotama a evo i dva para sa malo većim kvotama:
Genk - Basel X
V.Plzen - Atl.Madrid 1
Rekoh ja danas i naravno niko nije ispratio :)
Ne znam koji mi je kurac ovo trebalo da igram jebeni fiks na nešto. A inače ne igram fikseve skoro nikad:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1230-8277724-1039
Ја сма река' да ћу стално да играм од сад фиксеве, гађем све са еуром и добро је то
a điđuđuđuđ
хаххахаха јес', добро је река' онај
Џанки је зарадио најмање милијарду динара на кладионици. Па он сваки дан између 10 и 20 црвених узме.
Brao smare, izbaci sve posle ''Kladionica''...
edit: frenki nemoj srati ziv ti ja :D
Najsmešnije do sad na onoj temi.
Зезам се Џанки, шта ти је. Узмеш 30 црвених лоло. Ајд дај неку кошарку да се извлачимо.
Imam već na ovom tiketu 2500, ali ako kojim slučajem dodje sutra ovaj treći proser, biće šuške, ima da se nabrojim :)
http://img442.imageshack.us/img442/9640/screenshotkm.jpg
Samo ne znam kako se gleda kod online kladjenja, da li je četvrtak kraj kola i računa se ovo kao kvota 1, ili se čeka ishod, s obzirom da se zna da se igra sutra?
ako je bila odložena tekma,onda je kvota 1.ako nije,onda cekas da se zavrsi,pa uzimaš pare. :)
Па Предраже што нам не јави за ове прелазе? :)
Eto Frenki, možeš da igraš ovu zadnju :)
Ovo je obično lupetanje... najbolji stil za kladžu :)
EVO SUSKE AL CE SE NABROJIS!
Valjda bese imaju 48h da odigraju, posle toga kvota 1.