Кладионица

1. ja sam to uvek govorio.nalupetas,pa sta bude :) nisam siguran za to pravilo 48 sati.nije mi logično jer treba da dodje do promene kvote.mogu da kalkulišu,da rade šta hoće.moguće da će doći taj prelaz.

2. Skočila kvota na Videoton. Sad je 5. Valjda nema šanse jer su Genk i Bazel igrali X.

3. Kobi Brajant je kreno sa svojom serijom gdje u utakmici ima preko 30 poena. Kladionice obicno stave 28 granicu tako da to mozete uzimati zaozbiljno sljedeci put kad vidite.

4. Макарон, има шансе, али Видеотон мора да добије са 5 или више разлике,а то ће ићи мало теже :)

5. Znači igramo dvojku i 5+ lololo :D

6. kud nisam video tekmu bazela genka.jebo me pas.kucu bi stavio na x.

7. pa ja danas pisao igrajte X na Genk i Basel

EDIT: Pa dobio kući 2:1 i izgubio u gostima 1:0
    Nema šanse Videoton, nisu dali gol u gostima.

8. Онда Х вероватно долази. Немају шансе ни једни ни други, играће из спрдње

9. Ma preskočiti goMna :)

10. ja ne znam sta bi moglo biti.kapiram da će biti u minus golova.još čekaju jedan dan duže.kapiram da će igrati preko kurca.

11. реално,најпаметније је прескочити их
    него шта мислите ви сутра за Блекбурн-Кардиф ? :)

12. У којим клаџама могу да бацим паре на НФЛ?

13. moj ti je savet da preskocis ili odigraj jacu kvotu.to je troznak utakmica.

14. Za onog ko je rekao da nema trika da Napoli izgubi od PSV-a i srušio mi sneška, neka se napase muda. :)

15. која је спрдња ова лига европе. да ме јебу сви колективно ако икада више одиграм неку текму уефа лиге европе.

Распали штутгарт губи од молдеа, а копенхаген као игра икс. атлетико не води тим, а мехенгладбах кара турке 0 3. туга која спрдња од фудбала. и то од кад је мртви удинезе почео да игра тај турнир и игра с другим тимом јер их мрзи. од тад сви почели да се понашају тако. пре 4 године је лига европе била ВРХ такмичење. сад је смејурија. буквално.

ЛИМАСОЛ ТУКО МАРСЕЈ 3 0... попишам се у фудбал

16. Chavez

Za onog ko je rekao da nema trika da Napoli izgubi od PSV-a i srušio mi sneška, neka se napase muda. :)

haahahah jbg izvini :)
    Bar te spasih od igranja dvojke na Marsej :) :P rekoh da ih boli tuki :)

EDIT:
    Jesi stavio ova dva para što sam danas predlagao?

Genk - Basel X
    V.Plzen - Atl.Madrid 1

17. За сутра нађох нешто што ми смрди на 3 за 3

Besiktas - Eskisehirspor

04.01.12 Besiktas Eskisehirspor 2 : 0
    10.09.11 Eskisehirspor Besiktas 2 : 1
    16.05.11 Besiktas Eskisehirspor 3 : 1
    10.12.10 Eskisehirspor Besiktas 2 : 0
    27.03.10 Besiktas Eskisehirspor 3 : 2

Квота на госте је 4.2

18. Sta ocekujete od mancesterskog derbija? Kvota za 5+ je 5.25 pa pitam...

19. hofenhajm i hamburger na golove 4+.

20. @Sanitarni tako rekla teta u kladzi jednom liku, on je imao 2 utakmice na tiketu i jedna prosla a druga odlozena i on pitao dal moze da se naplati i ona mu rekla da se ceka 48h a posle toga je kvota 1

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.