Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
48 sati kad prodje a ne odigra se tek onda je kvota 1
Inace zaboravih da stavim svoj tiket, za koji sam mislio da je pao, KAD ONO!!!
Alba - Unikaha 2 1.85
Prokom - Makabi H2 (10.5) 1.85 ((gubio makabi 9 razlike, al gledajte zadnju cetvrtinu!! bruka!! :D ))
i cekam Finiks - Dalas 2 2.20
Dalas objasnio! +7700
Pogledah sta ima...danas igram ovo..granice nisu konacne gledam preko bet365..poena manje vise...videceo kad uplatim
Efes - Kaha Laboral manje od 150.5 poena
Indijana - Denver preko 195.5 poena
Salon - Sijena preko 159.5 poena
Kvota 6.5
Ulog 1000
Dobitak 6500
recimo da su mi ovde indijana i pariz klimavi :D efes i juta su mi ono, sigurice...
EDIT: Izbacih ipak Francuze, ove 3 cu igrati.
EDIT 2: Izbacih Jutu, ubacih Sijenu...konacna odluka :D
koje veče eurolige... nek se gone svi u kurac krasni :)
Sinoc Barsa X, veceras Siena :(
Uplatim tiketizmu za večeraske i tek kad dođem doma provalim da je ova otkucala neku utakmicu za neđelju. I prođem noćas sve tri, čekam za dvajes eura neke njemce x ligu 3+. Tu što je pogriješila utakmicu ne bih pogodio svakako, tako da, fala joj đe čula i ne čula, makar još imam nadu u pare.
Fala kurcu vratiste normalan naziv teme. Pisacu kasnije , ako budem stigao, ako ne stignem onda cu ujutru.
Roma 10 tekmi bez X
Vigan 9 tekmi bez X
Ren 12 tekmi bez X
Stutgart 8 tekmi bez X
WBA 9 tekmi bez X
Tih 5 u sistem 3/5, i jos dve tekme u fiksu kvote oko 2.
na 200 kinti izlaz od 2800 do 31500
мени је сутра астон вила сигуран кец, стоук туко вба у гостима прошло коло, ово мора да пукну. а и вила их туче како год стигне, на 48 текми на свом терену има око 35 победа
Eво ти бољи кандидат за икс Газимудо лоло
Peterborough - Middlesbrough 2 (2.05), čuh da je namešćeno.
Dodacu jos nesto danas i metiti iljadarku, pa šta mi bog da.
Питерборо опуштено из 1 у 2 може ићи, не јер су наместили него јер тако бангаво увек одиграју.
Stuttgart - Schalke 2 (2.50)
Swansea - Norwich 1 (1.85)
Arsenal - WBA 1&T12+ (1.67)
Sunderland - Chelsea 2 (1.85)
Wigan - QPR 2 (2.75)
Petrolul - Vaslui 2 (2.90)
Osasuna - Valencia 2 (2.60)
Ukupna kvota:296.28
Колико ми ставља овај Норич није му добро. Прилично сам сигуран да сам највише тикета пао на Норич, прилично.
Everton - Totenhem x2
Valjadolid - Real M. 2
Betis - Barsa 2
Hanover - Leverkuzen 2
Bolonja - Lacio 2
Atl. Madrid - Deportivo 1
Dao 100 kinti, dobitak 2100.
Kakve su mi sanse, a?
Vrlo dobre.
Е јебем ти и Борусију и црвени и пичке материне.
Дочекао сам и тај дан. Вечерас Сакраменто - Портланд Х к'о кућа. 18 квота, таман.
Valjadolid - Real M. 2
Betis - Barsa 2
Hanover - Leverkuzen 2
Bolonja - Lacio 2
Atl. Madrid - Deportivo 1
Ja igr'o ovako, bez totenama ... ali sam dodao par drugih:)
Kobe, kontam da Barsa, Real i Atletiko dobijaju, Leverkuzen i Lacio su na dobrim pozicijaama u ligama, a Hanover i Bolonja ne stoje bas najbolje. Everton valjda nece pobediti jebem li ga.