Кладионица

1. 48 sati kad prodje a ne odigra se tek onda je kvota 1

2. Dzankee

Inace zaboravih da stavim svoj tiket, za koji sam mislio da je pao, KAD ONO!!!

Alba - Unikaha 2 1.85
    Prokom - Makabi H2 (10.5) 1.85 ((gubio makabi 9 razlike, al gledajte zadnju cetvrtinu!! bruka!! :D ))
    i cekam Finiks - Dalas 2 2.20

Dalas objasnio! +7700

3. Pogledah sta ima...danas igram ovo..granice nisu konacne gledam preko bet365..poena manje vise...videceo kad uplatim

Efes - Kaha Laboral manje od 150.5 poena
    Indijana - Denver preko 195.5 poena
    Salon - Sijena preko 159.5 poena

Kvota 6.5
    Ulog 1000
    Dobitak 6500

recimo da su mi ovde indijana i pariz klimavi :D efes i juta su mi ono, sigurice...

EDIT: Izbacih ipak Francuze, ove 3 cu igrati.
    EDIT 2: Izbacih Jutu, ubacih Sijenu...konacna odluka :D

4. koje veče eurolige... nek se gone svi u kurac krasni :)

5. Sinoc Barsa X, veceras Siena :(

6. Uplatim tiketizmu za večeraske i tek kad dođem doma provalim da je ova otkucala neku utakmicu za neđelju. I prođem noćas sve tri, čekam za dvajes eura neke njemce x ligu 3+. Tu što je pogriješila utakmicu ne bih pogodio svakako, tako da, fala joj đe čula i ne čula, makar još imam nadu u pare.

7. Fala kurcu vratiste normalan naziv teme. Pisacu kasnije , ako budem stigao, ako ne stignem onda cu ujutru.

8. Roma 10 tekmi bez X
    Vigan 9 tekmi bez X
    Ren 12 tekmi bez X
    Stutgart 8 tekmi bez X
    WBA 9 tekmi bez X

Tih 5 u sistem 3/5, i jos dve tekme u fiksu kvote oko 2.
    na 200 kinti izlaz od 2800 do 31500

9. мени је сутра астон вила сигуран кец, стоук туко вба у гостима прошло коло, ово мора да пукну. а и вила их туче како год стигне, на 48 текми на свом терену има око 35 победа

10. PSV nije remizirao u Eredivisiji od 15. februara i meča s Heraklesom, odnosno u 29 uzastopnih utakmica. Da li je konačno vreme za znak X protiv Tventea?

Eво ти бољи кандидат за икс Газимудо лоло

11. Peterborough - Middlesbrough 2 (2.05), čuh da je namešćeno.
    Dodacu jos nesto danas i metiti iljadarku, pa šta mi bog da.

12. Питерборо опуштено из 1 у 2 може ићи, не јер су наместили него јер тако бангаво увек одиграју.

13. Stuttgart - Schalke 2 (2.50)

Swansea - Norwich 1 (1.85)

Arsenal - WBA 1&T12+ (1.67)

Sunderland - Chelsea 2 (1.85)

Wigan - QPR 2 (2.75)

Petrolul - Vaslui 2 (2.90)

Osasuna - Valencia 2 (2.60)

Ukupna kvota:296.28

14. Колико ми ставља овај Норич није му добро. Прилично сам сигуран да сам највише тикета пао на Норич, прилично.

15. Everton - Totenhem x2
    Valjadolid - Real M. 2
    Betis - Barsa 2
    Hanover - Leverkuzen 2
    Bolonja - Lacio 2
    Atl. Madrid - Deportivo 1

Dao 100 kinti, dobitak 2100.
    Kakve su mi sanse, a?

16. Е јебем ти и Борусију и црвени и пичке материне.

17. Дочекао сам и тај дан. Вечерас Сакраменто - Портланд Х к'о кућа. 18 квота, таман.

18. Everton - Totenhem x2
    Valjadolid - Real M. 2
    Betis - Barsa 2
    Hanover - Leverkuzen 2
    Bolonja - Lacio 2
    Atl. Madrid - Deportivo 1

Ja igr'o ovako, bez totenama ... ali sam dodao par drugih:)

19. Kobe, kontam da Barsa, Real i Atletiko dobijaju, Leverkuzen i Lacio su na dobrim pozicijaama u ligama, a Hanover i Bolonja ne stoje bas najbolje. Everton valjda nece pobediti jebem li ga.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.