Кладионица

1. најјаче од свега што маса дошла 2+ прво а 4 чак у 3+ прво

2. ae dajte neke predloge za NBA, da opicim za 50 kinti. Jebote, 6 tiekta sam odigrao danas, i ravno sam na nuli x)

3. Posto niko nece da pomogne, moram da lupetaram sam:
    http://www.webpagescreenshot.info/img/5414-12142012115133PM

I iskoristicu priliku da se najebem mame Kelnu jos jedared.
    EDIT:
    http://upload.slike.com/slike/LJbRP.png

Pogledaj kako se lepo zeleni,al moraju govna da zaseru..

4. у, вечерас сам био близу на оном луђем тикету кога играм. овај други пукао на бајерн и монако.
    играо ливорно х-1, камбур х-1, фк париз х-1 (било пх, и имали играча више цело друго полувреме, могло је да дође) и рен х-1, он отишао из кеца. на ове четири квота 604. једном је усрало, била квота 450, усраће још једном макар.

5. Шта мислите о овом суициду?

1. Stoke - Everton X-X
    2. Norwich - Wigan 1-1
    3. Q.P.R. - Fulham 2
    4. Barcelona - Atletico Madrid 2

Квота, око 500.

6. Po mom misljenju, pasces na prvu , drugu, trecu i cetvrtu tekmu.

7. Хвала Газимудо, требао ми је глас разума.

8. Делује ми могуће па не бих да се деси и да те ја сјебем, али која год утакмица да се игра х-х је ризично, а ваља и Атлетику победити Барсу у гостима. Другу и трећу ставку већ можемо очекивати. Немој много лове да дајеш на ово, свестан си да су шансе релативно мале.

9. А на други бих турио:

1. Хал сити - Хадерсфилд 1
    2. ПСЖ - Лион - ГГ
    3. Тотенхем - Свонси 3+

4.76

ЕДИТ: Севасте, хвала на оптимизму. :Д

10. i jopet sam dobio :) krenulo me... buri ume, buri zna... lololol serem ko foka :)

fmp 1
    donjeck 2
    tvente 1
    ren 1x
    partizan odb. 1
    ljeida špan. koš. 2 liga 1

na 400 - dobitak 2300, taman :)

11. Sutra par finih kvota.

Sevilja - Malaga X2 1.7 ili 2 3.4

Sevilja u poslednje 3 utakmice ima 5 crvenih kartona. Uz to im skoro svako uvali komad, a malaga nije losa ove godine.

Zvezda - Radnicki (+8.5) H2 1.85

Radnicki se posteno zaleteo, najefikasnija ekipa ABA lige, zvezda u maloj krizi. Mozda sam pristrasan pa mislim da zvezda moze da izgubi ovu,al svakako mislim da ih nece tovariti kao tamo neke Krke, Splitove, Szolnoke itd..

12. Ajde dajte neku dobru taktiku za kladjenje, tipa ono sto ste pisali za keceve, pa pojacavanje istih. Malo srece i znanja moze finu lovu da donese.

13. Man Utd 1
    Napoli 1
    Cardiff 1
    Beleneses 1
    Real 1
    Celtic 1
    Nantes 1x

5.61

14. Au brate, rizik je sedam tekmi, a nije neka kvota ukupno.
    Jel tacan racun, deluje mi bas mala ukupna kvota.

15. Ako ti nesto znaci, imas 10% boljitka zbog broja tekmi, sto na uplatu od 200 din i dobitak od 1100 din iznosi 110 din, i povecava ukupni dobitak na vrtoglavih 1210 DIN !

16. Da, to vec menja stvari. Bolje da za tih dvesta kinti odigram tri tekme sa kvotom 2, pa gde pukne.

17. Фејзе,

http://www.soccerway.com/teams/comparison/?team_ids[]=1244&team_ids[]=1245

Последњи меч дошао из двојке у кеца. На задњих шест међусобних није било икса, могао би можда сад да дође.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.